E-pasta misēkļa dēļ vīrietim brīvdienas organizēt palīdz simtiem cilvēku

Kad apsargs Gregs Hīslips savam priekšniekam lūdza divas brīvdienas, viņam, domājams, ne prātā nenāca, cik daudz ļaužu piedalīsies to organizēšanā.

38 gadus vecais Gregs no Londonas laikrakstam "Metro News" pastāstījis, ka viņš vēl joprojām "ir šokā" par saņemto uzmanību pēc tam, kad viņa priekšniekam adresētā e-pasta vēstule nokļuva visu uzņēmuma darbinieku pastkastītēs.

Gregs, kurš strādā par apsargu Lielbritānijas mazumtirdzniecības kompānijā "Arcadia", stāsta, ka e-pasta vēstuli, kurā viņš lūdza divas brīvdienas, vienkārši vēlējies nosūtīt savam priekšniekam. Tomēr nejaušā kārtā to drīz vien saņēma visi 3 500 uzņēmuma darbinieki, kuri, daudz nevilcinoties, mikroblogošanas vietnē Twitter uzsāka kampaņu ar mērķi palīdzēt Gregam tikt pie kārotās atpūtas.

Jau drīz vien, pašam Gregam par to nemaz nenojaušot, sociālos medijus pārņēma viņa jauno "fanu" ziņu vilnis – simtiem cilvēku, izmantojot mirkļbirku jeb hashtag #GiveGregTheHoliday, centās pievērst viņa darba devēja uzmanību, mudinot Gregam piešķirt lūgtās brīvdienas. Taču tas vēl nav viss – notiekošajā iesaistījās arī vairāki uzņēmumi, burtiski apdāvinot Gregu. Lai brīvdienas būtu izdevušās, viņam bez maksas tika piešķirti kosmētikas komplekti, īpaši sagatavoti T-krekli, uzvalks un pat ceļojums uz Lasvegasu, kuru sagādāja tūroperators "TrekAmerica".

Galu galā pats Gregs atzinis, ka ļoti priecājas par saņemtajām brīvdienām, un pateicies visiem, kuri rūpējušies par to īstenošanu. Tiesa gan, visus saņemtos labumus viņš nolēmis ziedot vietējam labdarības fondam. "Viss, ko vēlējos, bija divas brīvdienas, un nu es tās esmu saņēmis. Tagad kopā ar sievu Editu un 20 mēnešus veco meitiņu došos uz [atrakciju parku] "Chessington World of Adventures"," viņš atklāj.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 29.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 30.04.2024 Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.44020891sec.