Uzzini, kurās pasaules pilsētas ir lieliskas darba iespējas

Ja vēlies iegādāties jaunu mašīnu vai dzīvokli, tad vari doties uz pāris mēnešiem strādāt uz kādu no pasaules pilsētām, kur iespējams labi nopelnīt, pie reizes, gūstot ceļojumu pieredzi. Pateicoties PricewaterhouseCoopers (PwC), ir izveidots uzskatāms materiāls par pilsētām, kur iespējams labi nopelnīt.

Apskati, kurās pasaules pilsētās ir vērts strādāt.

Čikāga, ASV

Čikāga ir trešā lielāka ASV pilsēta, kurā iedzīvotāju skaits sasniedz 2,7 miljonus. Čikāgā ir ļoti plašas darba iespējās, ko sniedz dažādas kompānijas. Vidējā alga Čikāga par nostrādātu gadu ir 110,060 eiro.

Sidneja, Austrālija

Sidnejā ir laba reputācija par darba vides un dzīves kvalitāti. Sidneja ir finanšu, rūpnīcu un kultūras centrs Austrālijā. Šī pilsēta piedāvā dažādas biznesa iespējas.

Hongkonga, Ķīna

Honkonga ir viens no pasaules dzīves kvalitātes radītājiem. Šajā pilsētā ir augsti attīstīta ekonomika, kas paver iespējas darbiniekiem iegūt vietu darba tirgū atbilstoši savai specialitātei.

Stokholma, Zviedrija

Stokholmā ir viena no straujāk augošajām ekonomikām Eiropā. Šī pilsēta piedāvā neskaitāmas biznesa un darba iespējas. Stokholma ir viena no labākajām pasaules pilsētam priekš darbiniekiem – iesācējiem.

Parīze, Francija

Parīzē attīstās inovācijas un intelektuālais kapitāls. Romantiskā pilsēta ir pārpilna ar muzejiem, universitātēm, bibliotēkām, kas piedāvā darba iespējas motivētiem cilvēkiem.

Sanfrancisko, ASV

Sanfrancisko ir viena no labākajām vietām, kur strādāt, jo tā ir mājvieta lielākajām pasaules kompānijām. Vadošo profesiju pārstāvji, juristi, veselības aprūpes speciālisti un IT speciālisti sājā pilsētā var sagaidīt pārsteidzoši lielas algas.

Toronto, Kanāda

Toronto sniedz saviem darbiniekiem un iedzīvotājiem augstu dzīves kvalitāti. Ja strādā šādās darba sfēras - veselība, drošība un transports, tad Toronto tev būs plašas iespējas, kā arī varēsi ļoti labi nopelnīt.

Singapūra, Malakas pussala

Singapūras ekonomika ir spēcīga šādās jomās – elektronikā, ķīmijā un pakaplojumu sfērā. Vienu no lielākajiem atalgojumiem saņem mediķi. Singapūras ekonomika tiek uzskatīta par atvērtāko jaunam darba tirgum un par mazāk korumpēto pasaulē.

Ņujorka, ASV

Ņujorka ir lielākā ASV pilsēta, kas sniedz neskaitāmas iespējas darbiniekiem un uzņēmējiem. Pilsētā ir plašas iespējas uzņēmējiem biržu un finanšu jomā. Darbinieki bez problēmām spēj atrast darbu modes industrijā, izdevniecībā, izklaides jomā, tehnoloģijās un citviet, par to saņemot lielu atalgojumu.

Londona, Apvienotā Karaliste

Londona ir viena no  pilsētām, kur bez problēmām iespējams atrast darbu. Londonā atrodas visvairāk miljonāru. Augstākā līmeņa vadītāji, ārsti, mārketinga un pārdošanas speciālisti, un juridisko profesiju pārstāvji bez problēmām atradīs augsti apmaksātu darba vietu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Skulptūru stāsti Cēsīs! Cēsu TIC
Piesakies ekskursijai Cēsīs! Izzini skulptūru ceļu no Cēsu vecpilsētas līdz pat Meža kapiem un atpakaļ, tēlnieka Matiasa Jansona pavadībā! | Skatīt vairāk
6 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Aktīvās tūrisma sezonas atklāšana Jelgavā Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
20.aprīlī 12 - 17 ikviens aicināts uz aktīvās tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu Dzīvesziņas un arodu sētā. | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.70699382sec.