10 nedraudzīgākās pilsētas – ceļotāju viedoklis

Desmitajā vietā  - šikā pilsēta Kannas. Francijas ostas pilsēta atrodas Côte d’Azur un ir pazīstama kā slavenā filmu festivāla norises vieta.

Pamats sliktajam vērtējumam? Pilsēta ir pārmērīgi dārga, pilna ar ļoti bagātiem, tieviem un iedomīgiem cilvēkiem. Žurnāla lasītājiem nepatīk pārmēra spožums.

 Devītā vieta piešķirta Džakartai. Indonēzijas galvaspilsēta žurnāla lasītājiem šķiet netīra un pārpildīta. Galvenais iemesls devītās vietas piešķiršanai ir no oktobra līdz maijam ilgstošā lietus.

Tiem, kas interesējas par kultūru, šai pilsētai tomēr ir ko piedāvāt: Džakartas vēstures muzejs un Wayang leļļu teātris ir iecienīti galamērķi.

2014. gadā Maskava tika atzīta par trešo nedraudzīgāko pilsētu, tādēļ astotā vieta šogad jāuzskata par iepriecinošu pozīciju. Sarkanais laukums un Kremlis lasītājiem šķiet pārāk impozanti.

Neraugoties uz iespaidīgajām piramīdām, Ēģiptes muzeju eksponātiem un aizraujošo vēsturi, transportlīdzekļu skaita pieaugums un pilsētas netīrība Kairu ierindo septītajā vietā nedraudzīgāko pilsētu sarakstā.

Sestajā vietā ierindota Ņūdeli. Indijas galvaspilsēta esot pārāk bīstama, gaiss pārāk slikts un vasara pārāk karsta. Sarkano nocietinājumu Protams, šo kaitējumu mazina iespaidīgie apskates objekti.

Nairobi Kenijā saņem piekto vietu. Pārklāta ar smogu, bīstama, pārpildīta. Ja kāds vēlas no pilsētas trauksmes atpūsties, jādodas uz safari Nairobi Nacionālajā parkā.

Kriminalitāte un valdošā vardarbība Gvatemalu ierindo ceturtajā tūristiem nepiemērotāko vietu sarakstā. Apmeklētāji, kuri interesējas par maiju vēsturi, tomēr šeit ierodas. Pilsētas nomalē atrodas ap 100 apskates objektu.

Trešajā vietā ierindota Ķīnas trešā lielākā pilsēta Guandžou. Balsojušie lasītāji sūdzas, ka pilsēta ir rūpniecības centrs. Tomēr šeit vērts apmeklēt Sešu banjankoku tempļa pagodu.

Otrā vieta ir Kasablankai Marokā. Marokas lielākā mošeja - Hasana II mošeja - noteikti esot nozīmīgs kultūras objekts, taču grūti to baudīt, jo trīs kvartālus tālāk atkal valda nabadzība.

Par pasaulē nedraudzīgāko pilsētu atzīta Karakasa. Lai arī Karakasa ir Venecuēlas kultūras un uzņēmējdarbības centrs, uzticēšanas šeit ir svešvārds –  šeit pat saldumi veikalā jānovieto slēdzamā plauktā, citādi tos nozog. Kriminalitāte ir ikdiena. Dzīves līmenis ir ļoti zems. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Zaķim šodien Liela diena Liepājas reģiona TIB
30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 05.04.2024 Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44581914sec.