Galvu reibinoši galamērķi ziemas iepirkšanās tūrei ārzemēs

Zīmolu apģērbi par pieņemamām cenām, šopingā noķerts kaifs un tūrisma brauciens, apvienots ar pamatīgu iepirkšanos. Kur meklēt Eiropas iepirkšanās mekas, trāpīt uz ziemas izpārdošanu un iegādāties iemīļoto zīmolu apģērbus par krietni draudzīgākām cenām nekā Latvijā, apkopojusi viena no lielākajām ceļojumu aģentūrām Latvijā "Latvia Tours".

Līdz ar pirmo sniegu Eiropu pāršalc arī ziemas izpārdošanas. Katra sevis cienīga dāma augstu vērtē kvalitāti un labu cenu. Vilinošākie iepirkšanās galamērķi nemaz nav jāmeklē tālu. Izvēloties izpārdošanas laiku, sagaidāms, ka visu preču cenas tiek nocenotas pat uz pusi, savukārt iepirkšanās ciemati ar draudzīgām cenām sagaida cauru gadu. Jebkurā gadījumā būsi ieguvēja kā cenas, tā kvalitātes ziņā.

"Zīmolu apģērbu Outlet centri vai speciāli izveidoti iepirkšanās ciemati ir kā radīti visiem, kas šādu piedzīvojumi ik gadu iekļāvuši savā ceļojumu listē, ar mērķi iegādāties labas kvalitātes preces par saprātīgām cenām. Berlīne, Londona, Milāna, Diseldorfa, Minhene un Roma ir Eiropas lielākās iepirkšanās metropoles," sievišķīgajos noslēpumos dalās SIA "Latvia Tours" direktore Ieva Keiša.

Lai neatpaliktu no metropoļu modes tempiem un latviešiem liktu sajūsmā atskatīties, piedāvājam iecienītākos iepirkšanās galamērķus šoziem.

 Londona

Iepirkšanās drudzis sākas jau no 26. decembra un turpinās līdz pat janvāra vidum. Iespējams, gada lielāko izpārdošanu viskoncentrētāk iespējams baudīt Oksfordstrītā. Tā ir garākā iepirkšanās iela Eiropā un vīlušos neatstās nevienu šopinga profesionāli. Londonā īpaši izdevīgi iepirkties ir sezonālās izpārdošanas laikā, dizaineru apģērbus un Lielbritānijas populārākos zīmolus varēsiet iegādāties krietni lētāk. Turklāt rūpnīcas veikals Burberry Haknejā piedāvā visu šī zīmola preci ar pamatīgām atlaidēm.

Milāna

Milānā jeb modes galvaspilsētā iepirkšanās maratons sākas 7. janvārī un turpinās 30 dienas. Pasaulē zināmāko itāļu zīmolu modes pasākumi notiek līdz 15. februārim, kad Milānas slaveno zīmolu un dizaineru veikalos tiek iztukšoti plaukti un izpārdotas iepriekšējās sezonas preces. Kaut tikai ekskursijas dēļ vērts apmeklēt arī Quadrilatero d'Oro jeb Milānas zelta kvartālu, kas sniegs ieskatu Itālijas augstās modes un sabiedrības aprindās.

Diseldorfa

Ziemas izpārdošanas sākas pēdējā janvāra pirmdienā un ilgst aptuveni 12 dienas. Diseldorfas galvenā tirdzniecības iela, kurā ir izvietoti gan pasaulslavenu zīmolu un luksus preču veikali, gan nelieli modes saloni, tiek dēvēta par Eiropas 5. avēniju. Iepirkšanās Diseldorfā noteikti patiks tiem, kas iecienījuši zīmolu apģērbus, apavus un aksesuārus. To visu iespējams atrast Outlet ciematā Fashionesta Outlet, kur īpaši ekskluzīvo un oriģinālo zīmolu saraksts ietver Armani, Burberry, Cavalli, Christian Dior, Dolce&Gabbana, D&G, Fendi, Gucci, Hugo Boss, Prada, Versace, Zegna, un daudz citus.

Berlīne

Berlīni kā iecienītu iepirkšanās pilsētu pazīst visā pasaulē. Neskaitāmi tirdzniecības centri, kuros pavadītās stundas pazudīs nemanot. Milzīgais Potsdamer Platz Arkaden un Europa Center – pilsētas galvenais iepirkšanās centrs, centrs Alexa, iepirkšanās centrs Boulevard Berlin un daudzi citi apmierinās katru jūsu vēlmi. Apmeklējuma vērts ir arī Galeria Kaufhof universālveikals. Tas ir gandrīz 35 000 kvadrātmetru plašs un katrs no sešiem stāviem pielīdzināms futbola laukumam. Tur atradīsiet vairāk nekā 600 ekskluzīvu zīmolu veikalus. Savukārt piecus H&M veikalus atradīsiet uz Kurfuerstendamm jeb vienas no populārākajām iepirkšanās ielām.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Balkānu pērle 𝐌𝐄𝐋𝐍𝐊𝐀𝐋𝐍𝐄! Latvia Tours
Burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras ūdens, neskaitāmas senas pilsētiņas, un, protams, melnkalniešu viesmīlība. | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 23.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss ! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.268857sec.