10 dīvainākās lietas, ko pasažieri mēģinājuši sev paņemt līdzi pāri lidostas drošības kontrolei

Ir daudzi iemesli, kādēļ pāri robežai uz citām valstīm kāds vēlas paņemt līdzi aizdomīgas lietas. Izveidots saraksts ar spilgtākajiem kontrabandas priekšmetiem, kurus cilvēki slepus mēģinājuši pārvest pāri robežai. Reizēm veidi, kā tiek pārvestas šīs preces, ir patiešām šausminoši.

Tīģeru mazulis. Čemodānā, starp daudzām mīkstajām rotaļlietām, drošības sargi atrada 2 mēnešus jaunu tīģerēnu. Šis mēģinājums tik veikts Taizemē 2010. gadā, kad 31 gadu veca sieviete mēģināja mazuli pārvest uz Irānu, kur tam bija sameklēts pircējs.

Ģipsis ar kokaīnu. 66 gadus vecs vīrietis izlikās, ka tam ir lauzta kāja, un tam tika pagatavots ģipsis no kokaīna. Iespējams, vīram būtu izdevies viņa plāns, ja vien ceļā no Čīles uz Barselonu viņš nebūtu ielicis papildus devu narkotikas, ko pārvest uz Spāniju.

Līķis. Kāda sieviete ar savu meitu mēģināja dabūt savas 91 gadus vecās radinieces līķi no Mančestras uz Berlīni. Lai nepiesaistītu līķim uzmanību, sievietes tam uzlika saulesbrilles un teica, ka sieviete ir aizmigusi. Diemžēl plāns izgāzās un sievietēm tika liegts doties ceļā.

Cilvēka galva. Vudū piekopēji Haiti devās ceļā uz Floridu, kur tika pieķerti ar… cilvēka galvu, kurai bija mati, zobi un āda. Sieviete tikai aizturēta un izcieta 2 gadu cietumsodu.

Pērtiķis vīrieša biksēs. Losandželosas drošības sargi atvēra vīrieša somu 2002. gadā, kad tas atgriezās no ceļojuma Taizemē, kad no tās izlidoja tropu putns. Apskatot somu, tajā tika atklāti vēl vairāki putni, 50 retas orhideju sugas un 2 pērtiķi, kas bija paslēpti ceļotāja biksēs. Cilvēks izcieta 57 dienu cietumsodu, bet pērtiķi tika nogādāti Losandželosas Zoodārzā.

Krokodils. Kāds kontrabandists tika pieķerts lidojuma laikā, lidojot ar mazu tipa lidmašīnu no Kongo. Diemžēl krokodils izbēga no somas un pārbiedēja visus pasažierus, kas saskrēja lidmašīnas priekšgalā. Pilots lidaparāta svara pārvietošanās dēļ zaudēja kontroli pār lidaparātu un lidmašīna cieta avārijā. Tās laikā tika nogalināt 20 no 21 pasažiera, kas bija lidaparātā.

Cita identitāte. Kāds vīrietis no Honkongas devās uz Kanādu ar jaunu identitāti, uzvelkot silikona masku, kā rezultātā izskatītos kā jauns aziāts. Patiesā pasažiera identitāte bija gados vecs kaukāzietis. Kungs tika pieķerts, kad lidojuma laikā devās uz tualeti, no kuras pārradās savā jaunajā identitātē. Izmaiņas tika pamanītas un  vīrietis – arestēts.

Sieviete. 2013. gadā bagāžā tika atrasta 48 gadus veca sieviete. Viņa bija Taizemes iedzīvotāja, kas jau bija nokļuvusi No ASV un nu mēģināja nokļūt Meksikā.  Sieviete tika deportēta no valsts.

5 mēnešus jauns zīdainis. Vecāki no Ēģiptes uz Apvienotajiem Arābu Emirātiem mēģināja pārvest savu 5 mēnešus jauno mazuli savā bagāžā 2012. gadā. Mazulis pārbaudes laikā skeneros tika pamanīts, tādā veidā tiekot pakļauts smagai radiācijai.  Vecāki paslēpa bērnu, jo nebija nokārtojusi vajadzīgās formalitātes, kā rezultātā tika apcietināti.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 30.04.2024 Pavasara brīvdienas TURCIJĀ Atlantic Travel
Pieejamās cenas, lielisks serviss, siltā jūra, grezna dabas vide - viss jums un jūsu komfortam. | Skatīt vairāk
no 425 EUR
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 Augšdaugava.Tūrisma sezonas atklāšana. TAKA
Augšdaugavas novada pašvaldības iestāde ‘’TAKA’’ aicina 26. aprīlī plkst. 10.00 apmeklēt tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu. | Skatīt vairāk
Plāno kāzas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Iedvesmojies populārākajām laulību slēgšanas vietām Bauskas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.33655715sec.