Radošums ar vērtību: lielie zīmoli alkst pēc pārsteigumiem

Lielie zīmoli pasākumu organizatorus un aģentūras izvēlas, balstoties uz to spēju domāt "ārpus rāmjiem", tas nozīmē, ka profesionālim ir jābūt izcilam ne tikai savā nozarē, bet tam ir jāspēj apvienot nozares, lai radītu inovācijas. Divu dienu forums Baltic For Events, kas 2017. gada 11. un 12. maijā norisināsies Tallinā, ir veltīts pasākumu aģentūru pārstāvjiem, komunikācijas speciālistiem un pasākumu pasūtītājiem, lai uzkrātu zināšanas pasākumu rīkošanas jomā.


Starp aptuveni četrdesmit dažādu nozaru ekspertiem, kas forumā Baltic For Events savās diskusijās un prezentācijās aptvers nozīmīgus tematus, būs arī īpašie viesi. Viens no tiem ir Vojcehs Mahs, Luxoft ģenerāldirektors Centrāleiropā. Vojceham ir 13 gadu pieredze IT nozarē, viņš ir atbildīgs par programmatūru izstrādes pakalpojumiem, stratēģiskās partnerības nodrošināšanu reģionā un inovatīviem IT risinājumiem, kas tiek piedāvāti starptautiskiem klientiem. Forumā Vojcehs stāstīs par savu pieredzi, kā pasākumu pasūtītājs.


"Nākotnē mēs pieredzēsim pasākumus, kas daļēji būs veidoti, izmantojot paplašinātās realitātes tehnoloģijas. Ir lieliski dalīties pieredzē ar citiem un redzēt, kā attīstās nozare, uzkrāt zināšanas un dibināt jaunus kontaktus. Veiksmīga pasākuma organizēšana ievieš lielas pārmaiņas biznesā, lai to panāktu, pats galvenais, ir jābūt ļoti labi sagatavotam," skaidro Vojcehs Mahs, Luxoft ģenerāldirektors Centrāleiropā.


Vojceha nākotnes sapņu pasākums vēl nav definēts, jo pasaule mums sniedz daudz vairāk pārsteigumu, nekā mēs spējam iedomāties, viņš ir pārliecināts, ka forums būs lieliska platforma, kur smelties iedvesmu ne tikai sev, bet arī pasākumu aģentūru pārstāvjiem, komunikācijas speciālistiem un pasākumu pasūtītājiem.


Forumā uzstāsies arī runātāji no Latvijas, to vidū ir Gundega Skudriņa no Skudras Metropoles, Unda Krieviņa no Ideahouse, Aigars Smiltāns no Meet Rīga, Olga Kazaka no A. W. Olsen & Partners un Ostins Nikolass no Travel Out There.


Baltic For Events norises vieta - neatkarīgais kultūras centrs Kultuurikatel Tallinā. Pilna programma un biļetes par pazeminātu cenu līdz 2016. gada 15. novembrim ir pieejamas foruma tīmekļa vietnē www.balticforevents.com


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.03.2024 - 29.03.2024 Ģimenes Lieldienu atpūta Jūrmalā! Estravel Latvia
Pēdējās vietas! - rezervējiet atpūtu pavasara svētkos un izvēlieties DĀVANU no viesnīcas! // 2 naktis ģimenei + atpūtas piedāvājums + izvēlētā | Skatīt vairāk
no 450 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 01.04.2024 Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Rija Old Town Hotel Tallin
,


Liepupes muiža
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.35882282sec.