Ziemeļigaunijā sagatavots ziemas izaicinājums nogurušiem pilsētniekiem

Noriebusies ikdienas kņada un mūžīgie ko ēst, ko dzert, ko mammai dāvināt un gribas ceļojumā tagad un tūlīt...?

Visitestonia.com piedāvā 2 dienu nedēļas nogales piedzīvojumu un ceļojuma maršrutu Ziemeļigaunijā. Tā ir vieta, kur ikviens var atrast visu - sākot no 20. gadsimta militārās vēstures objektiem līdz pat viduslaiku fortiem un romantiskām muižām. Pēc šīm 2 ceļojuma dienām visas pasaulīgās problēmas būs vien tāds sīks nieks!

1. diena:

Lahemā nacionālais parks

Lahemā nacionālais parks – Ziemeļigaunijas dabas un kultūras mantojuma, bioloģiskās daudzveidības un ainavu parks. Šeit tiek aizsargāti meža, purvu un pludmales ekoloģisko sistēmu, kā arī vēstures un arhitektūras pieminekļi.

Palmses muiža un brīvdabas muzejs

Lahemā nacionālajā parkā izvietotā Palmses muiža - brīvdabas muzejs ir pirmais pilnībā atjaunotais muižas komplekss ar parkiem, dārziem un vēsturiskām ēkām. Apmeklētājiem ir atvērtas izstādes, darbnīcas, apmācību centrs, palmu ēka, vīna pagrabs, romantiska kafejnīca un tautisks krogs.

Jegalas ūdenskritums

Jegalas ūdenskritums - viens no visizcilākajiem Igaunijas dabas brīnumiem. Augstākais dabiskais ūdenskritums valstī – tā augstums ir 8 metri. Vizuāli iespaidīgs ūdenskrituma varenums palu laikā pavasarī un rudenī, vai arī ziemā, kad tas ir sasalis.

Laulasmaa SPA viesnīca

Relaksējošā atmosfēra piedāvā augsta līmeņa atpūtas iespējas. Brīnumskaists skats uz jūru vai priežu mežu. Patīkamu atslodzi piedāvā ūdens un saunu centrs, kurā varēsiet izbaudīt jaunas un interesantas pirtis.

Viesnīcas otrajā stāvā darbojas moderns a'la carte restorāns "Wicca", kurš atkārtoti ierindojies starp 50 labākajiem Igaunijas restorāniem.

Laulasmaa SPA restorāns Wicca

Šefpavāre Angelica Udeküll rūpējas par to, lai A'la carte restorāna Wicca ēdienkartē goda vietā tiek celtas svaigas vietējās zivis, brīvā dabā audzēti gaļas liellopi un putni, kā arī Igaunijas augļi un dārzeņi. Visi ēdieni gandrīz vienmēr tiek pasniegti izdaiļoti ar vienkāršiem Igaunijā augošu puķu ziediem.

Kukruses Polārā muiža

Atjaunotā Kukruses muiža, Baltijas vāciešu un Tolli dzimtas laikmeta vēstnesis. Bērni var izmēģināt braucienu suņu pajūgā un polārajā kajakā, kā arī slidināties no kalniņa.

2. diena

Izpriecu braucieni ar sniega motociklu Kervemā

Spirdzinošs izbrauciens ar deviņvietīgu sniega motociklu pa Ziemeļu Kervemā kalnaino apvidu.

Iespējas:

- vēsturisks pārgājiens ar sniega motociklu Ziemeļu Kervemā;

- dabas pārgājiens un pēdu "medības";

- ar sniega motociklu pie neskartās dabas.

Pārgājiens ar sniega kurpēm pa Kervemā

Pārgājiens ar sniega kurpēm ir lieliska iespēja iepazīt Igaunijas purvus un mežus, izbaudīt piesniguša meža klusumu un ziemīgās purva dabas neatkārtojamo skaistumu. Igaunijas mežos mīt daudz dažādu zvēru, kuru pēdas sniega kurpju pārgājienu laikā ir ļoti interesanti izpētīt. Kervemā ir plašs dabas rezervāts, kas atrodas stundas brauciena attālumā no Tallinas.

Izbrauciens ar haskiju pajūgu pa Kervemā / Raplamā

Izbraucieni ar haskiju pajūgiem - vienas no visbrīnišķīgākajām ziemas aktivitātēm Igaunijā. Atkarībā no sniega apstākļiem, izbraucieni ar haskiju pajūgiem notiek Kervemā vai Raplamā.

Valgehobusemē slēpošanas un atpūtas centrs

Kervemā ainavas aizsardzības zonā izvietotais Valgehobusemē slēpošanas un atpūtas centrs gaida aktīvās atpūtas cienītājus gan ziemā, gan vasarā. Apgaismotas 2, 3 un 5 km garas slēpošanas trases ar interesantu profilu, ar pacēlāju aprīkota sniega dēļu trase un sniega kameru nobrauciena trase.

OKO Resto Kabernēmē

"OKO Resto" restorāns cenšas pārsteigt un pierādīt, ka ēdināšanas kvalitāte nav atkarīga no tā atrašanās vietas. Visprecīzāk "OKO Resto", šķiet, raksturo kāda prasīga klienta vārdi: "Jums šeit ir pilnīgi viss, izņemot ... stresu..." Igaunijas TOP50 restorānu sarakstā ieņem godpilno trešo vietu.

Un noslēdzot brīnišķo nedēļas nogali, apmeklē restorānu NOA, kas izceļas gan ar atrašanās vietu, gan arhitektūru, gan arī ar interjeru. Un noteikti atradīsiet šeit labākās garšas ar miljona vērtu skatu uz Tallinas panorāmu un jūru.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 25.04.2024 Nāc un sāc spēlēt golfu! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 21.04.2024 Bērnu un jauniešu teātru festivāls Valmieras TIC
19. un 20. aprīlī Valmieras Viestura vidusskolā notiks XVII Latvijas bērnu un jauniešu teātru festivāls “..un es iešu un iešu!”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.83614993sec.