Volvo zīmols Cross Country kļūst pieejams arī sedana formā

Volvo Cars turpina ieklausīties savu pamata klientu vēlmēs un Detroitas (Detroit) Automobiļu izstādē prezentēs aizraujošo modeli S60 Cross Country.

Kad Volvo 1997. gadā kļuva par pirmo luksusa automobiļu ražotāju, kas laida tirgū populārā universāļa versiju ar paaugstinātu pārgājamību, neviens nebija gatavs prognozēt krosovera koncepcijas panākumus nākotnē. Šodien krosoveri ir neatņemama satiksmes ainavas daļa un ir izveidojuši jaunu dzīvesveida automobiļu kategoriju. Volvo kārtējo reizi rīkojas drosmīgi — šoreiz sedanu segmentā — un piedāvā S60 Cross Country — pirmo luksusa sedanu ar tādu pašu veiktspēju un robustiem dizaina elementiem kā jau labi pazīstamajiem Cross Country universāļiem.

"Mēs vēlamies paplašināt zīmola Cross Country tirgus potenciālu. 1997. gadā mēs laidām tirgū V70 Cross Country, kas izveidoja pilnīgi jaunu tirgus segmentu. Šis jaunais modelis piedāvā visas zīmola Cross Country veiktspējas priekšrocības apvienojumā ar unikālu raksturu, kas gatavs doties piedzīvojumos, un paaugstinātu pārgājamību izteikti sportiskā un stilīgā izpildījumā," saka Lekss Kersemakers (Lex Kerssemakers), Volvo Cars izstrādājumu stratēģijas un automobiļu klāsta pārvaldības vecākais viceprezidents.

Pārliecinoša stāja

Tāpat kā nesen prezentētajam V60 Cross Country, arī modelim S60 Cross Country ir par 65 mm paaugstināts klīrenss un efektīva pilnpiedziņa, kas to padara par vienīgo patiesi spējīgo un eleganto paaugstinātas pārgājamības sedanu tirgū. Eiropā un dažos citos reģionos S60 Cross Country būs pieejams ar priekšējo piedziņu.

"S60 Cross Country nav konkurentu sedanu un krosoveru segmentā. Tirgū ir vieta paaugstinātas veiktspējas sedanam ar robustu dizainu un paaugstinātu klīrensu. S60 Cross Country patiks tiem, kuri meklē aizraujošu un spējīgu sedanu, vienlaikus izmantojot krosovera piedāvātās priekšrocības," saka Alens Visers (Alain Visser), Volvo Cars mārketinga, pārdošanas un klientu apkalpošanas viceprezidents.

Atspoguļojot Volvo skandināvu izcelsmi un dabas mīlestību, S60 Cross Country ir pieejami 18 vai 19 collu diski ar augsta profila riepām, kas sniedz papildu komfortu uz ceļa, ir klusākas un, ja nepieciešams, palīdz aizsargāt diskus.

Ar aktīvu un fokusētu braukšanas pieredzi un robustumu šis dinamiskais dizains maina priekšstatu par sedanu, piešķirot tam sportisku, neparastu un uz piedzīvojumiem vērstu raksturu.

Dzinēji

S60 Cross Country būs pieejams dzinēju klāsts, sākot no jaudīgā T5 benzīna dzinēja ar jaudu līdz 254 ZS un pilnpiedziņu, kas būs pieejams ASV, Kanādā, Krievijā un Eiropā, līdz priekšējās piedziņas modelim Eiropas valstīm ar 190 ZS jaudīgo D4 dīzeli, kas veidots uz Volvo Drive-E dzinēju arhitektūras bāzes un piedāvā nepārspējamu efektivitātes un veiktspējas kombināciju. Būs pieejama arī pilnpiedziņas D4 versija ar pārbaudīto 2,4 litru piecu cilindru dīzeļdzinēju. S60 Cross Country varēs pasūtīt no nākamā gada vasaras. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 20.04.2024 👉EKSKURSIJU CEĻOJUMI JEBKURAI GAUMEI! Latvia Tours
Brīnišķīga iespēja skatīt unikālus dabas, vēstures un mākslas pieminekļus, piedalīties vietējos svētkos, fiestās un festivālos, iepazīties ar | Skatīt vairāk
no 53.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 23.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05. | Skatīt vairāk
no 225 EUR
Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.10903096sec.