Druva Klona baltmaize – veiksmīgākā jaunā maize Latvijā 2014.gadā

Par 2014.gada veiksmīgāko jauno produktu maizes kategorijā atzīta Druva Klona baltmaize, šādu vērtējumu, aplūkojot pārdošanas rezultātus un uzklausot patērētāju viedokli, sniegusi starptautiskā pētījumu kompānija Nielsen.

Ogres ceptuvē gatavotā Druva Klona baltmaize ir īpaša, jo tās receptūrai netiek pievienotas e-vielas un cukurs. Tāpēc šī no kviešu miltiem ceptā maize nav salda, toties vienkārša, dabīga un ļoti garšīga. Druva klona maize ir apliecinājums tam, ka vienkāršais bieži vien ir labākā izvēle.

''Druva zīmols, kas piedzīvoja atjaunošanu pagājušā gada beigās, ir viens no senākajiem zināmajiem maizes zīmoliem Latvijā. Nākamgad zīmolam svinēsim 70. gadu jubileju un lepojamies ar to, ka esam saglabājuši paaudzēs mīlētās Druva maizes saimes receptūras un labo garšu. Mūsuprāt, maize nav tikai paliktnis sieram vai tomātam, tā ir pamats garšīgai brokastu vai launaga sviestmaizei. Patiess prieks, ka to paliecina arī pārdošanas rezultāti un pircēju labās atsauksmes,'' atzīst Fazer Bakery Baltic komunikācijas direktore Baiba Gulbe.

Lai noteiktu 2014.gada veiksmīgākos jaunos produktus, pētījumu kompānija Nielsen veica divos posmos. Pirmajā tika analizēti Modernās mazumtirdzniecības indeksa 2014.gada pārdošanas dati dažādās produktu grupās, ņemot vērā produktu vidējo mēneša pārdošanas apjomu naudas izteiksmē periodā, kad tie bija pieejami tirgū. Otrajā posmā tika veikta patērētāju tiešsaistes aptauja, kurā tie novērtēja Modernās mazumtirdzniecības indeksā atlasītos pārdotākos produktus, un tādējādi tika noskaidroti produkti, kas ir gan vairāk pārdotie, gan visvairāk iecienītākie Latvijas patērētāju vidū. Abu posmu izpētes rezultāti tika apkopoti vienā indeksā, kas noteica veiksmīgāko jauno produktu 18 kategorijās.

Par Fazer

Fazer ir starptautisks ģimenes uzņēmums, kurš specializējas maizes, saldumu un cepumu ražošanā, kā arī ēdināšanas pakalpojumu sniegšanā. Uzņēmums strādā astoņās valstīs, un tā produkcija tiek eksportēta uz vairāk nekā 40 valstīm. Fazer misija ir radīt garšas baudījumu. Jau kopš uzņēmuma dibināšanas 1891. gadā tā panākumu pamatā ir izcila produktu un pakalpojumu kvalitāte, spēcīgi zīmoli, kompetenti darbinieki, kā arī atbildīga pieeja it visā, kas tie darīts. Fazer Grupas neto apgrozījums 2014. gadā sasniedza vairāk nekā 1,6 miljardus eiro, uzņēmumā strādā vairāk nekā 15 tūkstoši darbinieku. Fazer savā darbībā ievēro stingrus ētikas principus, kas balstās uz uzņēmuma vērtībām un ANO Globālā līguma nosacījumiem.

Fazer Latvija ir viens no maizes tirgus līderiem, kas strādā ar diviem zīmoliem – Fazer un Druva. Maize tiek cepta mūsdienīgā ražotnē Ogrē, kas ir viena no tradīcijām bagātākajām maizes ceptuvēm Latvijā. Savukārt Fazer saldumi, no kuriem Latvijā populārākie ir šokolādes Karl Fazer un Geisha, tiek ražoti Somijā. 2014. gadā uzņēmuma apgrozījums bija 16,79 milj. eiro. Uzņēmumā strādā vairāk nekā 250 darbinieku, un tas ir lielākais darba devējs Ogrē.

Makes the world taste good!

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43027306sec.