10 ievērojamākie notikumi, kas jāizbauda Balttour 2014!

1. Iegādājies sapņu ceļojumu gada vērienīgākajā ceļojumu izpārdošanā!

Tikai izstādē aviobiļetes un prāmju biļetes, autobusu un vilcienu biļetes, ceļojumi uz ierastiem un pavisam jauniem galamērķiem, viesu namu, kempingu, viesnīcu un atpūtas vietu rezervācijas par unikālām izpārdošanas cenām! Īpašos izstādes piedāvājumus skatiet: www.balttour.lv

2. Nopērc ceļojumu par šī gada labāko cenu!

Autobusa tūre Eiropā par EUR 70, Turcijas kūrorts par EUR 250, ekskluzīvs Āzijas maršruts no EUR 600 – tie ir tikai daži no īpašajiem piedāvājumiem, ko varēsi iegādāties tikai trīs dienas lielajā ceļojumu izpārdošanā. Piedāvājuma klāsts apmierinās jebkura ceļotāja intereses!

3. Dodies neaizmirstamā garšas piedzīvojumā kopā ar Latvijas šefpavāriem!

Māris Jansons, Andris Rūmītis, Raimonds Zommers, Svetlana Riškova... tie ir tikai daži no Latvijas labākajiem šefpavāriem, kas visās trīs izstādes dienās apmeklētājus aicinās doties neaizmirstamā garšas piedzīvojumā, kura galvenais mērķis ir iepazīstināt ar mūsdienu Latvijas virtuvi. Ēdienu gatavošanas paraugdemonstrējumi un degustācijas, interaktīva komunikācija ar šefpavāriem un labs garastāvoklis ir garantēts!

4. Apskati vikingu liellaivu "Namejs"!

Uz trīs dienām Ķīpsalā piestās teiksmām un nostāstiem apvītā seno vikingu liellaiva, kurai dots dižā zemgaļu brīvības cīnītāja Nameja vārds. Īsta kapteiņa vadībā izstādes apmeklētāji varēs iepazīties ar 12 m garo un divarpus metrus plato liellaivu, bet tās improvizētajā piestātnē uzzināt par Zemgales daudzpusīgo tūrisma piedāvājumu.

5. Iemācies tanura un ietērpies kā faraons!

Pirmo reizi uz "Balttour" skatuves varēs vērot Ēģiptes nacionālo deju – tanuru. Šo deju pārsvarā dejo vīrieši, un tās laikā izpildītājs griežas ap savu asi vairākas stundas. Tanura tulkojumā no arābu valodas nozīmē "svārki", un ne velti, jo dejotājam ir uzvilkti biezi svārki vairākās kārtās, kas dažreiz sver līdz pat 10 kg. Arī izstādes apmeklētāji varēs iemēģināt pirmos soļus šīs maģiskās dejas pasaulē, kā arī pielaikot faraonu apģērbus un piedalīties fotosesijās!

6. Ieskandini Meteņdienu ar trakulīgām tradīcijām!

Ar jautrām budēļu izdarībām – ciemošanos, maskošanos, mielošanos un bluķa vilkšanu – izstādē "Balttour" tiks ieskandināta Meteņdiena. Apmeklētāji varēs piedalīsies vienā no latviešu senākajām tradīcijām – bluķa vilkšanā. Tāpat kā mūsu senči vilka bluķi no sētas uz sētu, arī mēs to vilksim pa izstādes abām hallēm, tādējādi gan pārsteidzot ārzemju viesus, gan savācot kopā visas likstas un nebūšanas, kas bijušas aizvadītajā gadā. Pēc tam bluķis simboliski tiks sadedzināts, un līdz ar to arī pagājušā gada nelaimes!

7. Piedalies zinātniskos eksperimentos ar brīnumainiem efektiem!

Zinātnes centrs "AHHAA" no Tartu savā stenda ekspozīcijā un uz skatuves izstādes apmeklētājus iepriecinās un pārsteigs ar aizraujošiem ķīmijas un fizikas eksperimentiem, radot aukstus tvaikus, miglu un pat kafijas dūmus! Kā to visu panākt? Nāc uz "Balttour 2014" – izmēģini, izpēti un atklāj!

8. Laimē vērtīgas balvas!

Izstādes apmeklētāji varēs izmēģināt veiksmi "Balttour" loterijās un laimēt vērtīgas balvas, tai skaitā – divu nedēļu ceļojumu uz Dievu salu Bali, neaizmirstamu kruīzu pa Vidusjūru vai karalisku atpūtu Ēģiptes kūrortā. Sīkāk par loterijām: www.balttour.lv

9. Satiec Tūrisma karalieni!

Sena paruna vēsta "Skaistums izglābs pasauli!". Šoreiz par skaistumu varēs spriest plašajā Latgales ekspozīcijā, kur būs sastopama arī "Mis Starptautiskā tūrisma karaliene 2013" – skaistā latgaliete Alise Miškovska no Daugavpils.

10. Dinozauri atdzīvosies Ķīpsalā!

Vēstures fakti liecina, ka pirms 65 miljoniem gadu vairāk nekā 100 miljonu gadu ilgusī dinozauru ēra ir beigusies. Taču izstādē "Balttour 2014" dinozauri atdzims un ikviens interesents varēs tos apskatīt, aptaustīt un, protams, iemūžināt fotogrāfijās.

Kā zināms, no 7. līdz 9. februārim Ķīpsalā notiks 21. starptautiskā tūrisma izstāde-gadatirgus "Balttour 2014", kas katru aicinās apskatīt, izbaudīt un izvēlēties sev jaunās sezonas karstākās un izdevīgākās tūrisma iespējas un piedāvājumus Latvijā, Baltijā un visā pasaulē. Vairāk: www.balttour.lv

"Balttour 2014" izstādi un forumu rīko Latvijas Tūrisma aģentu un operatoru asociācija un nodrošina Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 ar Latvijas Tūrisma attīstības valsts aģentūras atbalstu. Partneri: Rīgas dome, "airBaltic", "Live Riga", "Lauku ceļotājs", Krievijas Tūrisma industrijas savienības Baltijas nodaļa, Baltkrievijas Republikas Nacionālā tūrisma aģentūra, "Avalon Hotel", "Astor Riga Hotel", "BalticTravelnews.lv" , "TourOut.ru".

Darba laiks:

7. februārī pulksten 10.00–19.00

8. februārī pulksten 10.00–18.00

9. februārī pulksten 10.00–17.00

Uzmanību! Laiks profesionāļiem – 7. februārī 10.00–13.00

Biļešu cenas:

Profesionāļu laikā – EUR 12 (7. februārī 10.00–13.00)

Pieaugušajiem – EUR 5

Skolēniem, pensionāriem – EUR 3,50

Ģimenes biļete (2 + 1) – EUR 10

ja ir vairāk bērnu – EUR 1,50 (par katru)

Bērniem līdz 7 g. v. – bez maksas!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 05.04.2024 Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.39063096sec.