Narvas reģions prezentēs labākos ceļojumu galamērķus

Izstādē ''Balttour 2015'' Igaunijas Narvas reģions prezentēs labākās apskates vietas tiem, kuri vēlas izbauda kultūras, atpūtas un aktīvu brīvdienu kombināciju.

Narvas un Narva-Jēsū (Narva-Jõesuu) kaimiņpilsētas piedāvā patīkamu atpūtu ikvienam – gan vienatnē, gan ar ģimeni vai draugiem!

Narvā visapkārt runā vēsture – tā ir bagāta ar dažādiem piedzīvojumiem pa senās vēstures ceļiem, ieskaitot viduslaiku pilis un bastionus, kas stāsta par uzvarām un iekarojumiem, iezīmējot pilsētas mantojumu. Izstādes ''Balttour 2015'' apmeklētājiem būs iespēja satikt 17. gadsimta vēsturiskajos kostīmos tērptas dāmas. Viņas atdzīvinās un ilustrēs atmosfēru no Narvas pils un tās Ziemeļu pagalma, kas ir 17. gs. amatnieku ielas interpretācija. Narvas reģiona stendā varēs ne tikai baudīt atmosfēru, bet arī iegādāties Narvas amatnieku veidotus priekšmetus no koka un keramikas.

Lai atpūstos un izbaudītu aktīvas brīvdienas, Jūs esat vairāk nekā laipni gaidīti Narva-Jēsū! ''Zelta trīsdesmitajos'' gados Narva-Jēsū sauca par ''Baltijas jūras pērli'' vai par ''Igaunijas Rivjēru''. Šobrīd Narva-Jēsū ir moderns Eiropas līmeņa SPA kūrorts. Labākās Narva-Jēsū SPA viesnīcas tiks prezentētas Narvas reģiona stendā par īpašām cenām!

Narva un Narva-Jēsū

5 iemesli, lai apmeklētu:

Novads jau vairāk nekā gadsimtu ir mīļākā Krievijas aristokrātijas un Pēterburgas inteliģences atpūtas vieta – viņi novērtē novada pērli Narva-Jēsū, Baltijas jūras baltās smiltis, kā arī priežu meža un jūras brīzes spirdzinošo aromātu.

Lieliska atpūta visu gadu un visai ģimenei – nav nepieciešams doties uz tālām valstīm, jo šeit viss jums jau ir blakus!

Katrs atradīs to, kas viņam visvairāk patīk: SPA, daba, vēsture, sports un izklaides jebkurai gaumei un izvēlei.

Vēsture un daba ir radījušas šī novada unikalitāti un neatkārtojamās pilsētas, kurām līdzīgas Baltijā neatrast!

Narvas reģionā jūs sagaidīs kā Eiropā un ar krievu viesmīlību.

Ziemeļu pagalms

Ziemeļu pagalms ir Narvas Muzeja mēģinājums atdzīvināt vēsturi – precīzāk agrīnos Jaunos laikus jeb periodu, kuru, pateicoties tā laika lielvarai, Baltijas jūras valstīs pazīst kā Zviedru laikus. Ziemeļigaunijā un Narvā šis laiks turpinājās no 1581. gada līdz 1704. gadam. Šobrīd Ziemeļu pagalmā darbojas amatnieku darbnīcas, naudas mijējs un sezonas laikā arī tirgus. Šeit redzams vesels agrīno Jauno laiku pilsētas kvartāls ar visu tam piedienošo – mājām un tajās dzīvojošiem ļaudīm, turklāt viss ir rekonstruēts tik autentiski, cik vien mūsdienās tas iespējams!

Vēlamies, lai apmeklētājs, kas ieradies Ziemeļu pagalmā, aplūkotu notiekošo un vienā mirklī sajūtu un iespaidu ziņā nokļūtu laikā pirms 300-400 gadiem. Šeit darbojas ļaudis, kas pazīst pasauli tādu, kāda tā bija tolaik, kuriem mugurā ir tā laika apģērbs un kuri dzīvo un strādā telpās, kas ierīkotas atbilstoši 17.gadsimtam. Vēlamies, lai Ziemeļu pagalms būtu kā īpašs ekskursiju autobuss, kas pārvietojas nevis telpā, bet gan laikā. Ja tas šobrīd vēl līdz galam nav realizēts, tad mēs ticam, ka ar Jūsu palīdzību šis sapnis kādreiz tiks piepildīts. Vairāk: www.narvamuuseum.ee

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Laipni lūgti Šrilankā – smaidu valstī! Latvia Tours
Debesskrāpji un koloniālā stila savrupmājas, lielveikali un ielu tirdziņi, krāšņi Rietumu modes apģērbi un tradicionālās sarongas, ātri sporta | Skatīt vairāk
no 757 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 03.04.2024 Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.37134218sec.