Lasi interviju ar Aleksandru Samoilovu un Tomu Šmēdiņu par volejbola nometni Turcijā

Atbalstot savu mīļāko sporta veidu, arī labākie pasaules pludmales volejbolisti sniedz savu ieguldījumu šī sporta veida popularizēšanā un attīstībā. Tādējādi ir radies projekts Beach Box Camps, kas sadarbībā ar tūroperatoru GoAdventure piedāvā piedalīties pludmales volejbola nometnēs labāko Pasaules spēlētāju un treneru pavadībā, uzlabot savas iemaņas un gūt neaizmirstamus iespaidus. Tiek komplektētas dažādu līmeņu treniņu grupas, un aicināti piedalīties ir arī jaunieši.

Oktobrī Beach Box Camps, sadarbībā ar Tūroperatoru GoAdventure, devās uz Turciju, Kemeras kūrorta 5* viesnīcu Euphoria Tekirova. Šoreiz nometnē piedalījās jau 32 dalībnieki. Treniņus vadīja Aleksandrs Samoilovs un Toms Šmēdiņš. Kā ierasts, bez nopietniem treniņiem, nometnes dalībnieki varēja arī kopīgi atpūsties un pavadīt laiku ar Aleksandru un Tomu, kuri aktīvi iesaistījās kopējos pasākumos, tādējādi saliedējot braucēju grupu. Tika organizēti gan galda tenisa turnīri, basketbola spēle, došanās pārvarēt krāčainu kalnu upi, kā arī organizatori bija sarūpējuši iespēju dalībniekiem piedalīties starptautiskā pludmales volejbola turnīrā ''Bobrikov Open'', kurš risinājās blakus pilsētā Antālijā, pludmales volejbola stadionā WOW Beach Arena. Tūroperators GoAdventure un Prince Group nodrošināja transfēru, lai dalībnieki ērti varētu nokļūt uz sacensībām, kas risinājās 70 km attālumā no nometnes atrašanās vietas.

Kā izvēlējāties veidot treniņnometni Turcijā?

Aleksandrs Samoilovs: "Pagājušā gada februārī uzsākām šī projekta pirmo nometni. Viss jaunais saistās ar nezināmo, bet patīkami bija redzēt, ka dalībnieku grupas nokomplektējās ātri un diemžēl dažiem pat nācās atteikt, jo brīvu vietu vairs nebija."

Toms Šmēdiņš:"Atskatoties uz pirmo nometni februārī Hurgadā, tā arī mums pašiem bija jauna pieredze un izaicinājums. Kopā bijām pieci treneri un katru dienu mainījām treneru sastāvu, lai dalībniekiem būtu daudzveidīgāki un interesantāki treniņi. Prieks bija pēc nometnes dzirdēt, ka dalībniekiem patika treniņprocess. Izskanēja daži viedokļi, ka dalībnieki gribētu vairāk laika ar treneriem pavadīt arī brīvajā laikā un tieši Turcijā bija tāda iespēja, jo visi dzīvojām vienā viesnīcā, varējām dalīties pieredzē arī pie pusdienu vai vakariņa galda, kopā uzspēlējām basketbolu un galda tenisu. Interese par pludmales volejbolu radās arī dažiem nometnes dalībnieku līdzbraucējiem, un tie pievienojās iesācēju grupā, lai apgūtu volejbola pamatus. Tiekamies jau nākamajās nometnēs!"

Ko šī nometne jums nozīmē?

A.S.:" Ir patīkami pēc nometnes saņemt atzinīgus vārdus un redzēt, ka tā ir sagādājusi prieku dalībniekiem un šobrīd, kad, organizējam jau trešo nometni, pieteikumu sarakstā redzam dalībniekus, kas būs bijuši visās trijās. Tas tikai liecina, ka šāds koncepts ir vērtīgs un, cerams, sniedz gaidīto gandarījumu dalībniekiem, jo katrs no brauciena paņem sev vērtīgāko – vai tā būtu pieredze un profesionālo iemaņu uzlabošana pludmales volejbolā, vai aktīva un kvalitatīva atpūta, tas atkarīgs no katra dalībnieka izvirzītajiem mērķiem, bet saņemt var abus."

2015.gada februārī atkal plānots doties uz Hurgadu, kur nometne paredzēta Latvijas auditorijai. Treniņi notiks Aleksandra Samoilova, Jāņa Šmēdiņa, Toma Šmēdiņa, Andra Šmēdiņa un Genādija Samoilova vadībā.

Ar sīkāku informāciju par braucieniem un to izcenojumiem var iepazīties mājas lapā http://www.beachbox.lv/site/nometnes/.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk
GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums Estravel Latvia
Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot | Skatīt vairāk
no 2519 EUR
Plāno kāzas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Iedvesmojies populārākajām laulību slēgšanas vietām Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50730109sec.