Organizatori skaidro Stipro skrējiens jaunumus

Šogad ''Stipro skrējienā'' gaidāmas vairākas izmaiņas. Saistībā ar izmaiņām tiek saņemti daudzi jautājumi no dalībniekiem par ''Stipro skrējiena'' norisi. Zemāk apkopotas atbildes uz biežākajiem jautājumiem.

1. Kas ir Elites grupa un masu starts?

Šogad paredzētas izmaiņas ''Stipro skrējiena'' ieskaites grupu dalījumā. Pirmo reizi sievietes, vīrieši un komandas tiks dalītas divās grupās – elites grupa un masu starts, paredzot pavisam kopā sešus startus. Kāda ir atšķirība starp šīm grupām?

Elites grupā aicināti startēt dalībnieki, kuri vēlas cīnīties par godalgotām vietām, tajā skaitā profesionāli sportisti, un kam ir svarīgs trasē uzrādītais laiks. Cilvēki, kuri ikdienā regulāri nodarbojas ar fiziskām aktivitātēm un zina, ka šī trase tiem būs pa spēkam, kā arī apzinās savu fizisko spēju robežas. Šai grupai paredzēts atsevišķs starta laiks, cits koridors pie grūtākajiem šķēršļiem, kā arī par 1 – 2 km garāka trase. Visās trīs kategorijās elites grupas uzvarētāji cīnīsies par naudas balvām.

Masu starts - masu startā piedalās ''Stipro skrējiena'' dalībnieki, kuri pasākumā izvēlas skriet savā ritmā, svarīgākais ir noskriet trasi līdz galam un pierādīt sev, ka ''es to varu'', ne rezultāts vai iegūtās balvas. Dalībniekiem, kuri izvēlēsies startēt masu startā, trase būs veidota nedaudz īsāka, izņemot pašus grūtākos šķēršļus.

2. Vai masu startā tiek fiksēts laiks?

Jā, arī tiem dalībniekiem, kuri izvēlēsies skriet masu startā, tiks fiksēts laiks, kā tas ir bijis līdz šim.

3. Kāpēc masu startā nav visi šķēršļi?

Masu startā tiks izņemti paši grūtākie šķēršļi, lai ikvienam cilvēkam, kurš vēlas piedalīties ''Stipro skrējienā'', dotu iespēju izvēlēties sev piemērotāko trasi. Ņemot vērā iepriekšējo gadu pieredzi, jāpiemin, ka visu dalībnieku fiziskās spējas nav vienlīdzīgas, īpaši tas attiecas uz individuālajiem skrējējiem, jo komandā ir daudz vieglāk skriet. Vēlamies radīt iespēju piedalīties ikvienam, jo šo pasākumu caurvij nacionālā ideja, tas ir skrējiens par Latviju.

4. Vai var pieteikt komandu vēl nezinot visus pieteikuma datus?

Jā, komandu var pieteikt, nezinot visus pieteikuma datus. Tādā gadījumā Jums pieteikuma anketā jānorāda, ka dati tiks precizēti vēlāk. Izmaiņas komandas sastāvā drīkst paziņot organizatoriem, sūtot atbildi uz e-pastu, no kura tika saņemts reģistrācijas apstiprinājums. Jums ziņojumā jānorāda informācija, kuru vēlaties mainīt un visas izmaiņas, kuras jāveic.

5. Kāds ir dzimumu dalījums komandā?

Komandas sastāvā drīkst būt tikai 4 cilvēki, no kuriem vismaz vienai ir jābūt sievietei.

6. Kas ir VIP serviss?

Dalībniekiem ir iespēja par atsevišķu samaksu iegādāties VIP biļeti līdz 30.aprīlim, kuras cenā iekļautas dažādas papildus ekstras: VIP autostāvvieta, folija sega finišā, uzkodas un dzērieni VIP telpā, dalībnieka numurs ar konkrētās personas vārdu, uzvārdu, silta duša vai kubls, ''Stipro skrējiena'' T-krekls.

Jāpiebilst, ka VIP biļetes cenā nav iekļauta dalības maksa.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 25.04.2024 Latvijas nacionālā teātra izrāde TUKUMĀ Tukuma TIC
25. aprīlī, plkst.13:00 Tukuma pilsētas Kultūras namā izrāde pusaudžiem un viņu vecākiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.03.2024 Māra Upmane – Holšteine un Goran Gora Valmieras TIC
19. aprīlī, 19:00 "Akustika" ielūdz uz unikālu un sirsnīgu tikšanos mūzikā ar Astro’n’out solisti Māru Upmani – Holšteini un viņas vīru, | Skatīt vairāk
20 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 26.04.2024 Kāzu ceremoniju vietas Skrīveros Aizkraukles novada TIC
Ieskaties un uzzini par četrām skaistām, mazliet neparastām laulību ceremoniju vietām Skrīveros. Neviens viesis nepaliks vienaldzīgs un kāzu foto būs | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47582603sec.