Autovadītāju uzmanībai – satiksmes ierobežojumi uz valsts autoceļiem [1]

Autovadītājiem, kuri plāno braukt uz vai no Tallinas, jārēķinās ar papildu laiku ceļā, jo uz Tallinas šosejas (A1) trijos posmos notiek remontdarbi.

Turpinās virskārtas atjaunošanas darbi Tallinas šosejas posmā Baltezerā un šonedēļ tur vēl tiks organizēta reversā kustība ar regulētājiem, tāpēc autovadītājiem jārēķinās ar papildus laiku ceļā.

Darbi notiek arī no Svētciema līdz Salacgrīvai un no Salacgrīvas līdz, gandrīz pašai Igaunijas robežai. Tur ir noteikts ātruma ierobežojums un reversa satiksme ar luksoforiem, lai šķērsotu šo 18 km garo posmu papildus būs nepieciešama aptuveni pusstunda.

Arī tiem, kas brauc Bauskas virzienā jārēķinās ar papildus laiku ceļā, jo uz Bauskas šosejas sākti asfaltēšanas darbi posmāno tilta pār Ķekaviņu līdz Iecavai un būvdarbu laikā tur tiks organizēta reversā kustība ar regulētājiem. Autovadītājiem jārēķinās ar papildus laiku ceļā, plānots, ka asfaltēšanas darbi uz Bauskas šosejas turpināsies vēl divas nedēļas.

Ir uzsākti būvdarbi trīs jauns objektos: uz autoceļa Liepāja–Lietuvas robeža (A11) 24 kilometru garā posmā līdz Rucavai, uz autoceļa Inčukalns–Ropaži–Ikšķile (P10) un pie Pļaviņu HES.

Turpinās būvdarbi uz Siguldas šosejas (A2) 10 kilometrus garā posmā no pagrieziena uz Langstiņiem, un satiksme abos virzienos tiek organizēta ar ātruma ierobežojumiem pa vienu joslu katrā virzienā.

Vidzemē ar papildu 15 minūtēm ceļā ir jārēķinās arī, braucot Valmieras virzienā (A3) no Straupes līdz Plācim. Ievērojami satiksmes ierobežojumi ieviesti Vecpiebalgas novadā uz ceļa Cēsis–Vecpiebalga–Madona (P30), kur satiksmi regulē septiņi luksofori un, lai šķērsotu būvdarbu zonu, ceļā jārēķinās ar papildu stundu.

Kurzemē lielākie ierobežojumi ir uz Liepājas šosejas (A9). Lai šķērsotu pašreiz aktīvās piecas būvdarbu zonas, ir nepieciešama papildu pusotra stunda.

Arī Latgalē turpinās ceļu būvdarbi Rēzeknes, Krāslavas un Daugavpils apkārtnē, kopumā sešos objektos uz valsts galvenajiem ceļiem. Rēzeknes apkārtnē no pilsētas robežas līdz apvedceļa aplim jārēķinās ar papildu 10 minūtēm, ceļa posmā no Viļāniem līdz Rēzeknei remontposmu var šķērsot 20 minūtēs un arī Ludzas virzienā posmā no Greiškāniem līdz dzelzceļa pārbrauktuvei jārēķinās ar papildu 20 minūtēm.

Uz autoceļa Rēzekne–Daugavpils (A13) darbi noris posmā no Špoģiem līdz Daugavpilij, tur satiksme tiek regulēta ar luksoforiem un ceļā jāpavada papildu 40 minūtes. Uz šī paša ceļa Lietuvas pierobežā notiek Lauceses tilta rekonstrukcija.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Braucējs 06/12/2015 13:38 Kāpēc tiek brīdināts, ka autovadītājiem jārēķinās tikai ar papildus laiku? Kur paliek rēķināšanās ar papildus degvielu un tās izmaksām.....


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 25.04.2024 Latvijas nacionālā teātra izrāde TUKUMĀ Tukuma TIC
25. aprīlī, plkst.13:00 Tukuma pilsētas Kultūras namā izrāde pusaudžiem un viņu vecākiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 27.04.2024 Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.79284096sec.