«Riga Summer Race 2014» piedalīsies Somijas čempions

Jau nedaudz vairāk kā pēc nedēļas, 23. - 24. augustā, Biķernieku trasē norisināsies šīs vasaras lielākās Baltijas autošosejas sacīkstes, kuru ietvaros norisināsies arī unikālo Legends automašīnu brauciens. Rīgā ieradīsies arī šīgada Somijas ''Legends Trohpy'' čempions- Johans Ahokas.  

Pagājušajās nedēļas nogalē, 9. - 10. augustā, ''Riga Summer Race 2014'' pārstāvji viesojās Somijas autošosejas čempionāta noslēdzošajā posmā Kemoras trasē. Uz starta ''Legends Trophy'' ieskaitē stājās 36 dalībnieki, viņu vidū bija arī latviešu autošosejas braucējs Vitālijs Kalmi, kurš startēja ar pirmo Latvijā iegādāto Legends automašīnu.

Brauciena mērķis bija gūt pieredzi un padomus no Somijas sportistiem par automašīnas regulējumiem un sagatavošanu sacīkstēm. Tāpat Somijas sportisti labprāt pieņēma ielūgumu apmeklēt ''Riga Summer Race 2014'' piedalīsies Somijas čempions sacīkstes, lai piedalītos īpašā Legends braucienā ''Riga Summer Race'' ietvaros. Latvijā ieradīsies šīgada Somijas Legends čempions Johans Ahokas, kā arī vēl vairāki Somijas čempionāta līderi.

Tāpat Somijas čempions ir pieņēmis izaicinājumu startēt arī ''555 km'' izturības sacīkstēs, kas norisināsies sacensību pirmajā dienā, 23. augustā. Soms pievienosies latviešu komandai ''Vito Racing'', startējot kopā ar Vitāliju Kalmi ar BMW M3 automašīnu.

''Lai gan sākotnēji bija paredzēts, ka Legends automašīnas veiks tikai paraugdemonstrējumus, šobrīd esam nonākuši pie idejas organizēt īstu sacīkšu braucienu Legends automašīnām, kas būs lielisks šovs skatītājiem,'' stāsta Andis Meilans, ''Riga Summer Race'' pasākuma galvenais organizators.

Legends braucienam dalību ir apstiprinājis arī gruzīnu tautības braucējs no Krievijas- Šota Abhazava.

Šobrīd ''Riga Summer Race'' sacīkstēm ir reģistrējušies 95 dalībnieki no piecām valstīm. Viskuplāk pārstāvētas ir ''555 km'' izturības sacīkstes, kurām jau  pieteikušās 22 komandas.

Sacensību jaunumiem var sekot līdzi mājaslapā www.rigasummerrace.lv un Facebook lapā ''Riga Summer Race''.

''Riga Summer Race 2014'' ģenerālsponsors- ''Kumho Tyre'', sponsori: ''MOTUL'', ''YUASA'', ''FERODO'', ''Force Fix'', atbalstītāji- ''Huawei'', radio ''SWH'', radio ''SWH+'', oficiālais ziņu portāls- ''Delfi''.

Par ''Riga Summer Race''

''Riga Summer Race 2014'' ir lielākās autošosejas sacīkstes Baltijā, ka norisinās Biķernieku trasē kopš 2012. gada, katru gadu pulcējot ap 80 sportistus no sešām dažādām valstīm. ''Riga Summer Race'' ietvaros tiek aizvadīti Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Baltijas autošosejas čempionāti, kā arī vēsturisko automašīnu sacīkstes ''Dzintara aplis''. 2014. gadā ''Riga Summer Race'' ietvaros pirmo reizi  norisināsies arī ''555 km'' izturības sacensības.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 29.04.2024 Biznesa pusdienu piedāvājums Hercogs Mārupe
Restorāns Hercogs Mārupē, Vītiņu ielā 4A aicina jūs uz biznesa pusdienām darba dienās no plkst. 11:30-15:00! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 26.04.2024 TALKA | Vīna darītavas "ABAVAS" teritorijā Tukuma TIC
Abavas vīna darītava aicina uz pavasara talku pie sevis Tukuma pusē 26.aprīlī no pulksten 9:00. Būs kopīga apkārtnes, ābeļdārza sakopšana, sidra | Skatīt vairāk
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::5.14572215sec.