Ar vērienīgu noslēguma posmu Latvijas Dragreisa čempionāts atgriežas Rīgā

6. septembrī "SHINE EXPERT DRAGRACE CHAMPIONSHIP" noslēdzošais posms norisināsies Biķerniekos. Aizvadītie posmi veiksmīgi pavadīti Lietuvā, Igaunijā un Ventspilī. Posms sola pulcēt lielu skaitu dalībnieku, bez labākajiem pašmāju dalībniekiem, dalību sacensībās pieteikuši Lietuvas un Igaunijas dalībnieki.

Šajās sacensībās skatītāji klātienē varēs aplūkot izšķirošās cīņas ,kas noteiks uzvarētus kopvērtējumā šajā sezonā. Tas nozīmē, ka ikviens kļūs par liecinieku daudziem aizraujošiem un notikumiem bagātiem braucieniem. Kā jau tika paredzēts sīvas cīņas būs UNLIMITED klasē, kurā visas sezonas garumā valda saspringums. Šajā sezonā liels pārsteigums visiem ir N. Lāča spožie panākumi- ir uzstādīti jauni personīgie ātruma rekordi, iegūtas godpilnās pirmās vietas, un tituls "Eiropas ātrākās Mitsubishi Evolution" īpašnieks. Unlimited klasē šogad  konkurenci N.Lācim sastāda J.Bičkovs ar jaudīgo Audi S2. Neatkarīgi no tā, kurš izcīnīs titulu, abiem tas būtu viņu pirmais Latvijas čempiona tituls.  Arī vairākkārtējais čempions M.Ozoliņš neatpaliek, un gatavo auto šīm sacensībām spēkratu, lai cīnītos par vietu uz pjedestāla. Pagājušajā posmā Ventspilī, Ilmārs Zausajevs bija ieradies ar Audi Carbon Destroyer , lai  labotu līdzšinējo rekordu- 8,2 sekundes, tomēr tehnika pievīla, un Ilmārs neveica pat kvalifikācijas braucienus, tādēļ sportists ir ieplānojis ierasties uz šo posmu un sastādīt konkurenci, tas liecina, ka cīņas par sekunžu simtdaļām būs vērā ņemamas un iespaidīgas!

"Atšķirībā no iepriekšējiem posmiem, noslēguma posms norisināsies vienas dienas formātā- gan kvalifikācijas , gan finālbraucieni būs vienā dienā. Tas nozīmē, ka sacensības noritēs raiti un bez ilgām pauzēm. Esam īpaši gatavojušies šim posmam ,lai skatītājus iepriecinātu gan ar īpašiem šoviem, gan piedāvājot klātienē apskatīt Baltijas ātrākās automašīnas. Sadarbībā ar nakts klubu MAI TAI, ikviens pēc pasākuma tiek aicināts uz īpašu afterparty, lai lieliskā kompānijā un noskaņojumā nosvinētu sezonas noslēgumu!" stāsta sacensību organizatore Jolanta Jermacāne

Organizatori ir sarūpējuši vēl pāris iespaidīgus šovus pasākuma ietvaros - gan "LUKOIL" riepu kūpināšanas šovus, gan nano automazgātavas SHINE EXPERT paraugdemonstrējumi, kā arī- pāris skatītājiem būs iespēja izvizināties ar īstu dragreisa auto!!!! Arī "Biker Toyz" pieteikuši savu dalību pasākumā - priecējot gan dalībniekus, gan skatītājus ar šovu un balvu fondu dalībniekiem.

Sacensību atklāšana 6. septembrī noteikta uz 12.00. Ieejas biļešu tirdzniecība būs uz vietas, cena ir vien 10 eiro, bērniem (10-16 g.v.) un pensionāriem ieeja maksās 5 eiro, savukārt pirmās un otrās grupas invalīdiem un bērniem līdz 10 gadu vecumam ieeja pasākumā būs bez maksas.



KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Latvija
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.62694597sec.