Baltijas autošosejas čempionāta jaunā sezona startēs Pērnavā

Baltijas autošosejas čempionāta jaunā sezona tiks aklāta 2. un 3. maijā Pērnavā, trasē "Auto24 Ring". 2015. gada sezonā kopumā tiks aizvadīti pieci posmi visās trīs Baltijas valstīs. Pirmā posma ietvaros norisināsies arī Latvijas čempionāts Kumho Challenge Nacionālās klases ieskaitē.

Vienlaikus ar Baltijas un Latvijas čempionātiem, Pērnavā norisināsies arī Igaunijas un Lietuvas autošosejas čempionātu atklāšanas posms, kopumā pulcējot braucējus piecās ieskaites klasēs. Pērnavā tiks aizvadīts arī pirmais posms Baltijas četru stundu izturības sacīkstēs ("Baltic Endurance Championship").

Mājaslapā www.batcc.eu sākusies dalībnieku reģistrācija čempionāta pirmajam posmam, kā arī apskatāms sacensību nolikums. Līdz 28. aprīlim dalībniekiem ir iespēja reģistrēties par samazinātu dalības maksu.

Baltijas autošosejas čempionāta otrais posms norisināsies no 6. līdz 7. jūnijam Kauņā, savukārt pirmais posms Latvijā tiks aizvadīts Biķernieku trasē jūlija sākumā. Šīs būs pirmās autosporta sacīkstes, kas Biķernieku trasē norisināsies pēc vērienīgajiem trases rekonstrukcijas darbiem. Šajā posmā skatītājiem būs iespēja trasē redzēt "Baltic Legends" klases automašīnas kuplā skaitā gan no Latvijas, gan citām valstīm.

Kā ierasts, augustā jau ceturto gadu pēc kārtas norisināsies Baltijas lielākais autošosejas festivāls "Riga Summer Race", pulcējot Baltijas un citu valstu ātrākos braucējus. Sezona septembra beigās noslēgsies Kauņā, autotrasē "Nemuno Žiedas".

"Esam strādājuši pie tā, lai šī sezona nestu pozitīvas pārmaiņas Baltijas autošosejas čempionātā. Ir veiktas izmaiņas gan klašu sadalījumā, gan tehniskajos noteikumos. Tāpat uzsākta sadarbība ar citu valstu autošosejas pārstāvjiem, lai papildinātu braucēju rindas ar jauniem, neredzētiem dalībniekiem un automašīnām," stāsta Baltijas autošosejas čempionāta galvenais organizators Andis Meilands.

Čempionāta jaunumiem var sekot līdzi Facebook lapā "Baltic Touring Car Championship".

Baltijas autošosejas čempionāta 2015. gada sezonas kalendārs:

1. posms – 2.-3. maijs, Pērnava, Igaunija
2. posms – 6.-7. jūnijs, Kauņa, Lietuva
3. posms – 4. – 5. jūlijs, Rīga, Biķernieku trase
4. posms – 22. – 23. augusts, Rīga, Biķernieku trase
5. posms – 26. – 27. septembris, Kauņa, Lietuva.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 20.04.2024 Dzīvas mūzikas vakars  Park Hotel Latgola
Nobaudi vakaru restorānā "Plaza" ar grupu "Nostalgie"! Dzīva mūzika un Daugavpils ainava no viesnīcas 10. stāva papildinās nesteidzīgo atpūtas vakara | Skatīt vairāk
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Atlaides auto nomai Igaunijā Europcar
Vai esi gatavs piedzīvot neaizmirstamas brīvdienas Igaunijā? Tagad ir lieliska iespēja iegūt izdevīgu auto nomas piedāvājumu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.20105195sec.