Daugavpilī norisināsies Latgales bārmeņu konkurss - Fantasy Cocktail 2018

Šī gada 15.maijā plkst.18.00 Daugavpilī viesnīcas "Park Hotel Latgola" restorānā "Plaza" pēc piecu gadu pārtraukuma norisināsies Latgales bārmeņu konkurss "Fantasy Cocktail 2018".

Konkursu organizē Latvijas Bārmeņu Federācija un Latgales Bārmeņu klubs, taču palīgā nāk arī “Horeca Sadarbences” dalībnieki, jo “Fantasy cocktail” notiks Trešās Daugavpils restorānu dekādes ietvaros.

Pasākuma organizatori atzīst, ka konkursa mērķis ir apvienot Latgales bārmeņus, paaugstināt to statusu Latgales reģionā, uzlabot profesionālo līmeni, popularizēt augstas kvalitātes izejvielu izmantošanu kokteiļu pagatavošanā, kā arī veicināt sadarbību starp bārmeņiem un to atbalstītājiem, kas saistīti ar bāru un restorānu nozari. Vakars solās būt aizraujošs, jo tiks noteikti ne tikai labākie bārmeņi, bet balvas ir arī paredzētas labākajam kokteilim Latgalē un, protams, skatītāju simpātijai - katrs konkursa dalībnieks būs padomājis, lai kokteiļa pagatavošas process būtu saistošs skatītājiem – atbilstošs muzikāls pavadījums un varbūt pat tērps un atribūtika. Par jautru noskaņu un mūziku rūpēsies DJ Wii.

Aicinām Latgales bārmeņus un tos, kas dvēselē jūtas par bārmeņiem, pieteikties konkursam līdz 2018.gada 7.maijam. Konkursa nolikums un pieteikuma anketa ir atrodama pielikumā!

Pasākumu apmeklēt ir aicināts ikviens interesents! Ieeja pasākumā ir bezmaksas.

Konkursa atbalstītāji:

Bartending.lv, Park Hotel Latgola, restorāns „Plaza”, “Art Hub” restorāns, Gemoss, Amber Distribution, Coca-Cola HBC Latvia, Liviko, Cido, Jungent, Daugavpils teātris, Hellosolyanka.com, Latgales Alus, Tiamo grupa, tirdzniecības park SOLO, Dautkom TV, Horeca Sadarbence, biljarda klubs “Virtus”.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.51937795sec.