Daugavpilī nedēļas nogale paies «Muzikālās bankas» zīmē

"Muzikālā Banka 2018" finālšovs notks 2019. gada 9. februārī plkst 19:00 Daugavpils olimpiskajā centrā, kad arī tik noskaidrota gada vērtīgākā dziesma. Tiešraidē finālšovu varēs dzirdēt LR2 un redzēt LTV1 kanālā. Visi aptaujas "Muzikālā banka 2018" finālisti saņems mākslinieka Armanda Jēkabsona darinātās piemiņas veltes.

Biļetes uz "Muzikālās Bankas" noslēguma ceremoniju ir pilnībā izpārdotas, tāpēc organizatori aicina interesentus tajā pašā dienā nākt uz šova ģenerālmēģinājumu plkst. 14:00, uz kuru biļetes cena ir patiešām patīkami zema. Vienīgā atšķirība – ģenerālmēģinājumā netiks paziņota gada vērtīgākā dziesma un vietu secība. Citādi tas būs pilnvērtīgs koncerts ar visiem dalībniekiem un bez tehniskajām pauzēm.

"Muzikālā Banka" ir Latvijas Radio 2 radio šovs, kurā jau 18 gadus ar klausītāju balsojumu tiek noteiktas vērtīgākās un mīlētākās pašmāju dziesmas. Latvijas Radio 2 ēterā "Muzikālā Banka" skan trīs reizes nedēļā – otrdienās un ceturtdienās plkst. 14:05 un sestdienās no plkst. 12:10. Ar klausītāju balsojumu tīmekļa vietnē tiek noskaidrotas nedēļas, mēneša un gada vērtīgākās popa un roka dziesmas. Lielais fināla balsojums, kurā piedalīsies katra mēneša aptaujas populārākās dziesmas, sākās 2019. gada 3. janvārī un ilga līdz 31. janvārim.

Fināla balsojuma rezultātus proporcionāli 50:50 noteiks klausītāju balsojuma un ekspertu vērtējuma kopsumma. Kopā ar klausītājiem arī šogad dziesmas vērtē profesionāla un neatkarīga "Muzikālās Bankas" ekspertu padome, kurā piedalās komponists Zigmars Liepiņš, etnomuzikologs un komponists Valdis Muktupāvels, ģitārists, komponists, aranžētājs Mārcis Auziņš, mūziķis, kordiriģents Jānis Ozols, diriģents un Latvijas Radio bigbenda mākslinieciskais vadītājs Kārlis Vanags, mūziķis Aigars Grauba, Latvijas Nacionālās operas solisti Ilona Bagele un Jānis Apeinis, dziedātāja Aija Vītoliņa, mūzikas apskatnieks un mūziķis Jānis Žilde.

"Muzikālās Bankas" aptauja noslēdzas ar vērienīgu apbalvošanas ceremoniju, kurā piedalās to dziesmu autori un izpildītāji, kuru darbi no radio klausītāju un žūrijas puses tiek novērtēti visaugstāk. Pateicoties Daugavpils pilsētas finansiālam atbalstam, "Muzikālās Bankas" noslēguma ceremonija notiks Daugavpils Olimpiskajā centrā 2019. gada 9. februārī.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 29.03.2024 Lielās Piektdienas tirdziņš  Engurē Tukuma TIC
Visu Lieldienu svētku galdam nepieciešamo, kā arī kaut ko sevis un savu mīļo palutināšanai varēs atrast Lielās Piektdienas tirdziņā Engurē 29 | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Senioru vīru kora “Baltie bērzi” koncerts Valmieras TIC
28.martā plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā senioru vīru kora “Baltie bērzi” 30 gadu jubilejas koncerts. Īpašais viesis: Zigfrīds Muktupāvels. | Skatīt vairāk
5 EUR
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.40139508sec.