Novembra brīvdienas pavadi kopā ar ģimeni Daugavpilī

Pēdējos gados dzīves temps strauji paātrinājies un brīži, pavadīti kopā ar ģimeni, ir zelta vērti. Darbs atņem daudz laika un kad rodas iespēja pavādīt to ar savu ģimeni, gribas to izdarīt maksimāli interesanti.

Vai Jūs jau ieplānojāt savas novembra brīvdienas? Ja vēl neesat neko izlēmuši, noteikti iesakām apmeklēt Marka Rotko mākslas centru Daugavpilī, jo tas šobrīd ir viens no interesantākiem Latvijas „must visit” objektiem!

Marka Rotko mākslas centrā Jūs varēsiet aplūkot patstāvīgās un mainīgās ekspozīcijas. Patstāvīgās ekspozīcijas veido Marka Rotko kolosālie oriģināldarbi un reprodukcijas, digitālā ekspozīcija par paša mākslinieka dzīvi un daiļradi, kā arī glēzniecības, grafikas, keramikas un tekstīlmākslas kolekcijas, kas iekļauj Latvijas, Eiropas un pasaules mākslinieku darbus.

Dāmām noteikti patiks arī modes vēsturnieka Aleksandra Vasiļjeva kolekcija "20. gadsimta 60. gadu mode mākslā", kas ir veltīta pagājušā gadsimta 60. gadu mainīgajai modei un piedāvā haute couture kleitas no leģendārajiem modes namiem Chanel, Christian Dior, Pierre Balmain, Yves Saint Laurent, Balenciaga, Nina Ricci, Jean Lanvin, Pierre Cardin, Andre Courreges, Guy Laroche, Oleg Cassini, Irene Galitzine.

Protams, dodoties tādā tālā braucienā, uzreiz rodas jautājums, kur pārnakšņot. Viena no labākajām Daugavpils viesnīcām „Good Stay Dinaburg” būs lieliska izvēle, jo tieši šīm brīvdienām tā ir sagatavojusi izdevīgu piedāvājumu ģimenēm!

Pēc lieliskas pastaigas pa Daugavpili un M. Rotko mākslas centra apmeklējuma, jūs varēsiet pārnakšņot paaugstinātās klases komfortablā numurā un izbaudīt svinīgas vakariņas restorānā. No rīta doties brokastīs, bet pēc tam apmeklēt kompleksu ar baseinu, džakuzi, saunu un Turku pirti. Jums nebūs atsevišķi jāpērk biļetes uz M. Rotko centru, jo viesnīca par to parūpēsies jūsu vietā.

Izvēloties Daugavpili par savu brīvdienu galamērķi, Jūs varēsiet apskatīties arī Daugavpils cietoksni, kas ir Austrumeiropā vienīgais gandrīz bez izmaiņām saglabājies 19. gadsimta pirmās puses cietokšņa paraugs un ievērojamākais Daugavpils kultūrvēstures piemineklis.

Šīs brīvdienas viennozīmīgi atšķirsies no pārējām un vēl ilgu laiku paliks Jūsu atmiņā!

Vairāk informācijas par piedāvajumu Jūs varat iegūt mūsu mājaslapā – www.hoteldinaburg.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 20.04.2024 Ar vilcienu uz Madonu, Cesvaini un Gulbeni Madonas TIC
Kāp Rīgā vilcienā un, vērojot ainavas aiz loga, brauc uz Vidzemi, kur tevi sagaidīs bagātīgs tūrisma maršruts visas dienas garumā. | Skatīt vairāk
Latvija 17 EUR
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Skulptūru stāsti Cēsīs! Cēsu TIC
Piesakies ekskursijai Cēsīs! Izzini skulptūru ceļu no Cēsu vecpilsētas līdz pat Meža kapiem un atpakaļ, tēlnieka Matiasa Jansona pavadībā! | Skatīt vairāk
6 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51185918sec.