Sportistu izmitināšanas nianses viesnīcā

Daugavpils ir sportiska pilsēta pateicoties tādiem sporta veidiem, kā spīdvejs, vieglatlētika, brīvā cīņa, taekwando, snūkers, dambrete un daudziem citiem. Ik gadu pilsētā organizēto starptautiskā mēroga sacensību skaits pieaug un skatoties pēc sportistu rezultātiem, šī tendence paliks nemainīga.

Sacensību organizēšana ir diezgan sarežģīts process, kas iekļauj daudzas nianses. Viens no galvenajiem organizēšanas jautājumiem ir sportistu izmitināšana un ēdināšana, jo tas ir ļoti svarīgs faktors labāko rezultātu sasniegšanai un no tā savā mērā ir atkarīgs sportista gala rezultāts.

Laikā no 17. aprīļa līdz 19. aprīlim Daugavpilī notiks V Eiropas Šotokan karatē čempionāts un V Eiropas kauss jauniešiem, kas piesaistīs ap 600 dalībnieku no dažādām valstīm.

Viesnīcas šajā laika periodā ir diezgan pieprāsītas un ir vērts pieminēt būtiskākas lietas, pateicoties kurām, sporta komandas dod priekšroku konkrētai viesnīcai:

Viesnīcā ir jābūt lielam numuru skaitam, lai vienuviet var izmitināt visu komandu un apkalpojošo personālu vai bērnu vecākus. Turklāt, ir jābūt pieejamiem dažādu kategoriju numuriem: vienvietīgie, divvietīgie, trīsvietīgie; pie tam ir svarīgi, lai divvietīgie numuri būtu ar atsevišķām gultām;

Viesnīcā ir jābūt mieram un klusumam, tas nozīmē, ka ir absolūti nepieņemami, ja dotajā laika periodā viesnīcā tiks svinētas kāzas vai tiks rīkotas dzimšanas dienas svinības. Labs miegs pirms sacensībām ir ļoti svarīgs.

Viesnīcā ir jābūt ēdināšanas iespējām; liela priekšrocība ir tām naktsmītnēm, kurā var pasūtīt ne tikai brokastis, bet arī pilnvērtīgas pusdienas un vakariņas, jo bieži komandām ir savs ārsts, kas laicīgi informē par ēdienreižu laikiem un ēdienkarti;

Viesnīcas pakalpojumu cenai ir jābūt demokrātiskai, jo bieži par izmitināšanu maksā klubs vai federācija, vai arī paši sportisti (sportistu vecāki). Izbraukuma sacensības neesot lēts pasākums, tāpēc jo reālāka ir cena, jo lielāka varbūtība, ka komanda izvēlēsies tieši šo viesnīcu;

Pie viesnīcas ir jābūt bezmaksas autostāvvietai vieglajām automašīnām un autobusiem.

Pārējie punkti tiek uzskatīti kā pluss, tas nozīmē, ka nākamreiz tieši šie punkti var ietekmēt sportistu izvēli dotās viesnīcas labā:

• Aprīkotas konferenču zāles ir aktuālas pirms un pēcspēles sapulcei;

• Plašs atpūtas komplekss ar baseinu, pirtīm, un burbuļvannu – stresa noņemšanai, svara mazināšanai un atpūtai pēc sacensībām;

• Rīta krosa vai iesildīšanās iespējas viesnīcas apkārtnē.

• Bezvadu internets;

Daugavpilī nav daudz tādu nakstmītņu, kurās ir visi iepriekšminētie punkti. Viena no tādām viesnīcām ir ''Good Stay Dinaburg'', kuru jau gadiem ir iecienījuši sportisti un daudzi no tiem Dinaburgā jūtas kā mājās. Aptaujājot pašus sportistus, kāpēc tie izvēlas tieši ''Good Stay Dinaburg'', galvenokārt tiek pieminēts komforts, cenas un kvalitātes atbilstība un ļoti garšīgi ēdieni.

Ja arī jūs vai jūsu klubs plāno doties uz sporta sacensībām uz Daugavpili, esat laipni gaidīti viesnīcā ''Good Stay Dinaburg''!

www.hoteldinaburg.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 20.04.2024 Ar vilcienu uz Madonu, Cesvaini un Gulbeni Madonas TIC
Kāp Rīgā vilcienā un, vērojot ainavas aiz loga, brauc uz Vidzemi, kur tevi sagaidīs bagātīgs tūrisma maršruts visas dienas garumā. | Skatīt vairāk
Latvija 17 EUR
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.2966361sec.