Dodies Ogres pilsētas svētku atklāšanas velobraucienā – «Dzīve ir svētki»

2016. gada 4.augustā plkst.19.00 no Krasta laukuma (pretī Luterāņu banzīcai) startēs Ogres pilsētas svētku velobrauciens, kurš svētku norisi aizsāks ar vairāku jaunu, turpmākajā pilsētas nākotnē nozīmīgu tūrisma objektu iepazīšanu un apskati.  Multifunkcionālais laukums, gaisa takas Zilajos kalnos un aktīvās atpūtas laukums pie Dubkalnu karjera – tas viss viena velobrauciena laikā!  Lieki teikt, ka 10 km garā distance solās būt gana aizraujoša un interesanta!

Braucienu atklās jaunizveidotajā multifunkcionālajā laukumā, kur turpmāk būs iespēja gan spēlēt basketbolu, gan florbolu un ziemā šeit būs pieejama brīvdabas slidotava.

Tālāk velobraucēji dosies uz ilgi gaidīto  piedzīvojumu parku Zilo kalnu dabas parkā "Milža taka", atstājot savus velosipēdus kalna pakājē, drošā uzraudzībā.

Būs iespēja aplūkot un iepazīt 600 m garo piedzīvojumu trasi koku galotnēs, kuru apgūt interesentiem turpmāk būs iespējams, izbaudot trīs dažādu sarežģītību pakāpju posmus. Adrenalīna devu sniegs arī trasē iekļautie divi nobraucieni (30m un 70m).  Parks ir aprīkots ar Šveicē ražoto Saferoller drošības sistēmu. Pateicoties šai sistēmai   dalībniekam nav iespējas pašam atvienoties no drošības troses, to var izdarīt tikai pabeidzot trasi vai ar instruktora palīdzību.

Pēc piedzīvojumu parka atklāšanas riteņbraucēju maršruts vedīs uz Dubkalnu ūdenskrātuvi, kur kopīgi būs iespēja līdzi dzīvot vakara volejbola turnīram. Šeit būs iespēja aplūkot jaunizveidoto aktīvās atpūtas laukumu, kur atradīsies  pludmales volejbola, futbola un badmintona laukumi. Arī turpmāk šeit notiks dažādas sporta spēles.

Bet noslēgumā velobraucēji dosies uz bijušās bērnu sanatorijas "Ogre" parku . Pie vienas no Ogres vēsturiski skaistākajām ēkām, ko projektējis Konstantīns Pēkšēns  - tur sagaidīs grupa "RĪGAS MODES". Jautrā un līksmā gaisotnē varēs baudīt muzikālu pikniku.

Aicināti visi – gan lieli, gan mazi,sportiski un mazāk sportiski, tie kas dzīvo Ogrē, tie, kas atbraukuši ciemos, tie kam patīk jaunatklājēja gars un tie, kas grib lepoties ar Ogri!

Programma:

Plkst. 19.00 Multifunkcionālā laukuma atklāšana un starts velobraucienam.

Plkst. 19.30 Piedzīvojuma parka "Milža taka" atklāšana

Plkst. 20.10 Dubkalnu ūdenskrātuves aktīvās atpūtas laukuma atklāšana; vakara volejbola turnīrs

Plkst. 21.00 Bijušās sanatorijas "Ogre" parkā ,muzikāls pikniks kopā ar grupu "RĪGAS MODES".

Domājot par drošību velobrauciena laikā:

-  lūgums visiem ievērot ceļu satiksmes noteikumus;

-  bērniem līdz 12 gadu vecumam obligāti jābūt aizsargķiverēm!

Dalība pasākumā BEZ MAKSAS

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 27.04.2024 Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 26.04.2024 Kāzu ceremoniju vietas Skrīveros Aizkraukles novada TIC
Ieskaties un uzzini par četrām skaistām, mazliet neparastām laulību ceremoniju vietām Skrīveros. Neviens viesis nepaliks vienaldzīgs un kāzu foto būs | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.84594512sec.