«Fazer» uzsāk jaunas ražotnes celtniecību Ogrē

Viens no maizes tirgus līderiem Latvija "Fazer" uzsāk jaunas ražotnes celtniecību Ogrē, un tas ir pēdējo gadu vērienīgākais uzņēmuma attīstības projekts Baltijas valstīs. Saskaņā ar uzņēmuma plāniem jaunā ražotne darbību sāks nākamā gada rudenī. Vienlaikus "Fazer'' veic esošās maiznīcas paplašināšanu, kopumā uzņēmuma attīstībā investējot vairāk nekā 5 miljonus eiro un izveidojot aptuveni 40 jaunu darbavietu.

''Šis ir simbolisks brīdis – mēs ieliekam pirmo pamatakmeni jauna biznesa virziena attīstībā un savas konkurētspējas nostiprināšanā Baltijas valstu tirgū. Taču mēs ceļam ne tikai mūsdienīgu ražotni, kas nodrošinās augstas kvalitātes produktu ražošanu un dos iespēju palielināt eksportu. Mūsu mērķis ir izveidot modernu un drošu darba vidi un nodrošināt labus darba apstākļus darbiniekiem. ''Fazer'' ir lielākais darba devējs Ogrē, un, attīstot un modernizējot mūsu ražotni, mēs vēlamies kļūt arī par pievilcīgāko darba devēju,” uzsver ''Fazer Bakery Baltic'' rīkotājdirektors Mindaugs Snarskis (Mindaugas Snarskis).

Jaunās ražotnes izveide un esošās maiznīcas paplašināšana Ogrē tiek veikta ''Fazer Bakery Baltic'' ražošanas konsolidācijas plāna ietvaros. Jaunā ražotne tiek būvēta līdzās esošajai ''Fazer Latvija'' maiznīcai un tiks pilnībā integrēta uzņēmuma kopējā infrastruktūrā. Ražotne specializēsies saldētu produktu ražošanā, un sākotnēji visa produkcija tiks eksportēta. ''Fazer Bakery Baltic'' ražošanas konsolidāciju, paplašinot maiznīcas Ogrē un Kauņā, plānots pabeigt nākamā gada pavasarī, savukārt jaunā ražotne darbu sāks nākamā gada rudenī. Nākamā gada laikā uzņēmums nodrošinās vairāk nekā 40 jaunu darbavietu Ogrē.

Par ''Fazer":

''Fazer'' ir starptautisks ģimenes uzņēmums, kurš specializējas maizes, saldumu un cepumu ražošanā, kā arī ēdināšanas pakalpojumu sniegšanā. Uzņēmums strādā astoņās valstīs, un tā produkcija tiek eksportēta uz vairāk nekā 40 valstīm. ''Fazer'' misija ir radīt garšas baudījumu. Jau kopš uzņēmuma dibināšanas 1891. gadā tā panākumu pamatā ir izcila produktu un pakalpojumu kvalitāte, spēcīgi zīmoli, kompetenti darbinieki, kā arī atbildīga pieeja it visā, kas tie darīts.

''Fazer Grupas" neto apgrozījums 2013. gadā sasniedza gandrīz 1,7 miljardus eiro, uzņēmumā strādā vairāk nekā 15 tūkstoši darbinieku. "Fazer"  savā darbībā ievēro stingrus ētikas principus, kas balstās uz uzņēmuma vērtībām un ANO ilgtspējīgas uzņēmējdarbības nosacījumiem.

"Fazer Latvija" ir viens no maizes tirgus līderiem, kas strādā ar diviem zīmoliem – "Fazer" un "Druva". Maize tiek cepta mūsdienīgā ražotnē Ogrē, kas ir viena no tradīcijām bagātākajām maizes ceptuvēm Latvijā. Savukārt "Fazer" saldumi, no kuriem Latvijā populārākie ir šokolādes "Karl Fazer" un "Geisha", tiek ražoti Somijā. 2013. gadā uzņēmuma apgrozījums bija 18,41 milj. eiro. Uzņēmumā strādā vairāk nekā 250 darbinieku, un tas ir lielākais darba devējs Ogrē.

Makes the world taste good!


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk
Latvija
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44033909sec.