Kas jauns skaistumkopšanā? Nāc un uzzini «Baltic Beauty 2016»!

Tiecoties atklāt mūžīgā skaistuma noslēpumu, top arvien jauni, ekskluzīvi skaistumkopšanas produkti. Aktuālākos jaunumus vienuviet varēs redzēt no 4. līdz 6. novembrim izstādē “Baltic Beauty 2016” Ķīpsalā. Piedāvājam iepazīties ar dažiem no tiem!

Sezonas hīts – dīvas cienīgas uzacis!

Viena no šībrīža aktuālākajām skaistumkopšanas tendencēm ir skaistas, izteiksmīgas uzacis. Latvijas uzņēmums “Dalila Lashes” piedāvā trīs jaunus līdzekļus to kopšanai: “Dalashes” serumu skropstām un uzacīm, skropstu un uzacu želeju un eļļu uzacīm. Jaunais līdzeklis ne tikai nostiprinās un atjaunos uzacis un skropstas, bet arī paātrinās to atjaunošanos, krāsas intensitāti un pat palielinās skropstu izliekumu!

Melno ķimeņu ekstrakts matu skaistumam

Kura gan negribētu tikpat biezus, tumšus un valdzinošus matus kā pasaules seksa ikonai Kardašjanai? Palīgā var nākt “Kardashian Beauty” melno ķimeņu matu kopšanas produkti – atjaunojošs šampūns un kondicionieris. Eksotisko melno ķimeņu eļļa attīra, mitrina un baro matus, savukārt kondicionieris palīdzēs spītīgu matu savaldīšanā.

Henna ilgnoturīgām uzacīm

Par prieku tām daiļā dzimuma pārstāvēm, kurām rūp bioloģiskā kosmētika un ir jutīga āda,

Austrijas zīmols “RefectoCil” no augu ekstraktiem ir izveidojis jaunu līdzekli uzacu krāsošanai – “RefectoCil Sensitive”. Pavisam vienkāršā divu soļu procedūra solās aizņemt tikai trīs minūtes, un vēlamais rezultāts tiks saglabāts līdz pat sešām nedēļām!

Dīvas cienīgām uzacīm dīvas cienīgas lūpas!

Lai arī šogad visas meiteņu sarunas ir ap un par uzacīm, nedrīkst aizmirst arī par lūpām.”Missha” šogad laidis klajā trīs jaunas lūpu krāsas, kas izceļ dabīgo skaistumu, taču vienlaikus piešķir neatkārtojamu toni: “Missha Water-Full Tint”,”Missha Pop Tastic Jelly  Tint”, “Missha Coloring Tint Balm”. Pēdējo var lietot arī kā ikdienas lūpu balzamu, kas baros un mitrinās ādu, vienlaikus piedos tām skaistu toni.

Mežrozīšu eļļa spilgtiem matiem

Dzīvīgas un košas  matu krāsas vienmēr būs modē. ”CHI” matu kopšanas līnija ar mežrozīšu eļļu sola saglabāt svaigu un dzīvīgu matu toni uz ilgāku laiku, novēršot krāsas izbalēšanu. Līdzeklis aizsargās matus no UV stariem un baros tos ar C vitamīnu.


Ideālas uzacis aizņemtajām

Izskatīties lieliski 24 stundas diennaktī ir liels izaicinājums, kur bez viltībām neiztikt. “Starlet Studio” piedāvātais “Model Launcher” brūnais zīmulis būs lielisks palīgs. Tas ļaus ātri un ērti panākt ideālu uzacu grimu, kas ar tā sastāvā esošo vasku nofiksēs meikapu uz ilgāku laiku. Turklāt zīmuļa dizains ir ērts un pārdomāts –  ar skrūvējamu mehānismu un otrā galā pievienotu uzacu ķemmīti.

Ražots Latvijā, sevi pierādījis pasaulē

Latvijā ražotie skaistumkopšanas produkti nebūt neatpaliek no citiem. Izstādē varēs iepazīties ar prestižā Lielbritānijas skaistumkopšanas konkursa “Pure Beauty Awards 2016”  finālā iekļuvušo Latvijas uzņēmuma “GMT Beauty Trade” prettūskas gelu ādai zem acīm. Noteikti ir jāizmēģina arī uzņēmuma jaunumu klāstā esošais revitalizējošais konktūrkrēms acīm.

Nezaudēt svaigumu arī ceļojuma laikā

Cilvēka rota ir skaisti un kopti mati, taču, ceļojot un pavadot aktīvu dienu, nav viegli saglabāt to svaigumu. Ceļojuma komplekta  “CHI TEA TREE Travel Set” šampūns, kondicionieris un nomierinošais galvas ādas izsmidzināmais līdzeklis ar tējas koka un piparmētru eļļu uzmundrinās un nomierinās gan galvas ādu, gan matus. Turklāt komplektā ietilpst arī masāžas ķemme, ar kuru palutināt galvas ādu pēc ilgas ceļošanas.

Holivudas zvaigžņu iecienīta kosmētika

Kas vieno Madonnu, Keitu Mosu, Gvinetu Paltrovu? Viena no lietām noteikti ir profesionālā spāņu kosmētika “Natura Bise”, kas tagad ir pieejama arī Latvijas sievietēm. “Natura Bisse” kosmētiskie līdzekļi pārliecinoši ieņem vadošo pozīciju luksusa kosmētikas ražošanā, kas domāta lietošanai gan mājas apstākļos, gan salonā.

Blogeru dekoratīvās kosmētikas favorīts

Neskaitāmos “Youtube” video blogeri jau runā par dekoratīvās kosmētikas zīmolu “Sleek MakeUp“. Leģendārā zīmola produkti ir iecienīti augstās kvalitātes un draudzīgo cenu dēļ. Kopš septembra tas ir pieejams arī Latvijā, bet no 4. līdz 6. novembrim – nāc un pamēģini to Ķīpsalā!


Līdzeklis modrām acīm

Acis ir cilvēka dvēseles spogulis, bet ko darīt, kad zudis dzīvīgais mirdzums un tajās nepārprotami ir manāms nogurums? Uzņēmums “Beauty drugs” ir radis risinājumu – “Black & Goldy” kosmētiskos spilventiņus lietošanai zem acīm, kas jau ir kļuvis par populāru glābšanas riņķi šovbiznesā un šī gada bestselleri.

Jaunas metodes cīņā ar pūtītēm

Cīņa ar akni jeb pūtītēm ir garš un nepatīkams process. “HISTOMER” speciālisti rosina atveseļošanās procesā apvienot salona procedūras ar nupat klajā laisto mandeļskābes pīlingu lietošanai mājas apstākļos. Jaunā formula efektīvi novērš pinņu veidošanos, atjauno tauku dziedzeru darbību, stiprina ādas saistaudus u. c. Nāc uz “Baltic Beauty 2016” un uzzini vairāk!

Kopta bārda – vīrieša vizītkarte

Mūsdienīga vīrieša skaistuma etalona neatņemama sastāvdaļa ir labi kopta, vīrišķīga bārda. Rīgas ielās tādu netrūkst, tādēļ to īpašniekus iepriecinās ziņa, ka “Baltic Beauty 2016” varēs  iepazīties ar Itāļu skaistumkopšanas speciālistu  “Barba Italiana” jaunākajiem bārdas kopšanas līdzekļiem. Jaunumu klāstā ietilpst skūšanās putas, pēcskūšanās krēms un līdzeklis jutīgai ādai ar ēdelveisa ekstraktu.

Krāsainām putu kaujām

Plunčājoties vannā no krāsainām putām būvēt sapņu mājas un utopiskas pilsētas – tas ir katra bērna un, iespējams, arī kāda pieaugušā sapnis. Lielbritānijā ražotās krāsainās un veidojamās, stingrās putas „Kids Stuff Crazy” ļauj izspēlēties pēc sirds patikas! Vannas putas maina krāsu un veido bagātīgu putu mākoni, no kura uzburt dažnedažādas ainas. Turklāt produkti ir dermatoloģiski pārbaudīti un droši!

Žilbinošs Holivudas smaids vienmēr aktuāls

Mēdz teikt, ka lielisks smaids ir veiksmes un panākumu atslēga. Pārbaudīt  teoriju dzīvē palīdzēs “Beverly Hills Formula Perfect White GOLD” zobu pasta, kas sola iegūt Holivudas zvaigžņu cienīgu smaidu. Šo jaunumu jau ir pamanījusi žurnāla ”SHAPE” redakcija, kas to ir iekļāvusi labākās 2016. gada kosmētikas topā.

Vairāk par izstādi “Baltic Beauty 2016”: www.bt1.lv/bb

Sekojiet  „Baltic Beauty” aktualitātēm arī sociālajā tīklā: www.facebook.com/Izstāde-Baltic-Beauty-1549961378558599/?fref=ts

Izstādi “Baltic Beauty” rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 un “Skaistums matu kosmētika” sadarbībā ar Latvijas Kosmētiķu un kosmetologu asociāciju – CIDESCO sekciju Latvijā, Latvijas Frizieru un kosmetologu asociāciju, OMC Latvijas komiteju, Latvijas Stilistu asociāciju, Nagu skaistumkopšanas amatu apvienību, Latvijas Spa & Wellness federāciju un Latvijas Ārstu biedrību, Baltijas Imidža speciālistu asociāciju, Starptautisko skropstu un uzacu profesionālo meistaru asociāciju un SIA “Pigmalions”.

Darbalaiks:

4. novembrī 11.00–20.00

5. novembrī 11.00–20.00

6. novembrī 11.00–19.00


Biļešu cenas:

Pieaugušajiem – 5,50 EUR

Skolēniem, pensionāriem – 3,50 EUR

Bērniem līdz 7 gadu vecumam – ieeja bez maksas!

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Latvija
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 27.04.2024 Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Dome Hotel
,


Viktorija
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.40232015sec.