Atgriezies 80. gadu trakumā kopā ar kaimiņvalsts hitu Ātrie igauņu puiši

No 1. jūlija, vien divus mēnešus pēc kinoteātra pirmizrādes, mājas un mobilajos ekrānos nonāk igauņu komēdija "Ātrie igauņu puiši". Asprātīgais stāsts, kas skatītāju aizvedīs pagājušā gadsimta 80. gados, tagad redzams lietotnē Shortcut – datorā un mobilajās ierīcēs, kā arī Lattelecom Interaktīvajā televīzijā.

Režisora Jāka Kilmi (Jaak Kilmi) filma ir par trīs igauņu jauniešiem, kuri ar piepūšamo laivu nolemj doties labākas dzīves meklējumos uz Zviedriju, prom no Padomju Savienības un dzelzs priekškara. Diemžēl iedomātā laimes zeme nebūt nav tik viegls ķēriens, kā piedzīvojumu meklētāji iecerējuši.

Filmu atzinīgi vērtē un iesaka noskatīties arī pašmāju televīzijas personības: "Komēdijas žanrs ir viens no grūtākajiem un izaicinošākajiem visā kino, un mūsu kaimiņi ar to veiksmīgi tikuši galā. Šī iemesla dēļ filmu "Ātrie igauņu puiši" ir vērts noskatīties, jo īpaši tāpēc, ka tas iespējams arī mājās, ērti iekārtojoties uz dīvāna. Kaut arī smejamies, ka igauņi ir lēni, filma un reālā dzīve rāda, ka patiesībā ir otrādi," atzīst TV raidījumu vadītāja Marta Selecka.

Martai piekrīt arī TV raidījumu vadītājs Pauls Timrots, kurš atzīst, ka filma viņam patika: "Cilvēki bija dikti pacentušies, lai parādītu to laiku. Drēbes, interjers, mašīnas, viss bija pa īstam. Manuprāt, filma izklaidēs visus, bet atmiņu izkustinās tiem, kam pāri četrdesmit, jo viņi to arī piedzīvoja."

Filma par vienreizēju maksu (3,60 eiro) pieejama divas diennaktis no tās iegādes brīža. Lietotni Shortcut var skatīties datorā, telefonā un planšetdatorā. Tagad iespējams iegādāties arī Shortcut Box ierīci, kas visu saturu ļauj ērti vērot jebkurā TV ekrānā ar HDMI savienojumu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 05.04.2024 Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43912005sec.