Finanšu padomi pasaules apceļotājiem

Garie atvaļinājumi un ceļojumi, jo īpaši uz ārzemēm, var ātri vien kļūt visai dārgi. Daudzi no mums pat pilnībā atsakās no iespējas savā atvaļinājumā doties ceļojumā ārpus valsts robežām, jo baidāmies par potenciālo finanšu slogu, ko šāds ceļojums varētu uzkraut mums uz pleciem.

Dažiem no mums ātrais kredīts internetā jeb hurtig lån on-line, kā to dēvē dāņu valodā, ir viens no variantiem, kā apmaksāt ārzemju ceļojumus. Ceļojot jūs nevēlaties, lai naudas problēmas novērstu jūsu uzmanību no patīkamām sajūtām, un jūs tādā veidā palaistu garām kādu iespaidīgu notikumu vai pieredzi, jo neesat pareizi saplānojis savas finanses. Taču par laimi ir arī cita veida stratēģijas un finanšu padomi, kas ļaus jums ietaupīt ceļošanas laikā un būs īsts palīgs pasaules apceļotājiem.

  • Izrēķiniet reālās ceļojuma izmaksas

Tiešsaistē atrodamas neskaitāmas bezmaksas finanšu aplikācijas, ar kuru palīdzību jūs varat noskaidrot informāciju par visiem iespējamiem izdevumiem, kas varētu jūs skart plānotā ceļojuma laikā. Protams, varētu būt ļoti grūti noteikt precīzu budžetu vienkārši apjautājoties draugiem, jo katrs ceļojums ir ļoti atšķirīgs, un ceļojuma kopējās izmaksas ir tieši saistītas ar iesaistīto cilvēku vajadzībām un komforta līmeni. Jūsu budžets mainīsies atkarībā no tā, vai jūs lidosiet, brauksiet ar autobusu vai peldēsiet ar prāmi līdz jūsu galamērķim. Vai plānosiet uzturēties viesnīcā vai paliksiet pie draugiem? Ēst gatavosiet paši vai dosieties uz restorāniem? Ar tiešsaistes aplikāciju palīdzību būs viegli salikt visus paredzamos izdevumus “pa plauktiņiem”.

  • Ceļojuma laikā gudri izmantojiet savu kredītkarti

Mūsdienās kredītkartes ir vienkāršākais veids, kā iegādāties lidojumus, nodrošināt viesnīcu rezervēšanu un veikt citus tiešsaistes pirkumus. Ja jūs izmantosiet vienu kredītkarti visa ceļojuma laikā, tad jums būs viegli izsekot iztērētajai naudai un pat potenciālajiem, krāpnieciskajiem darījumiem ar pirkumiem ceļojuma laikā. Pirms dodaties ceļojumā, sazinieties ar savas kredītkartes kompānija, lai pabrīdinātu viņus par gaidāmo ceļojuma maršrutu, lai samazinātu nepatīkamo iespēju, ka jūsu karte varētu tikt iesaldēta par it kā nesankcionētiem mēģinājumiem to izmantot ārzemēs. Gudra un piesardzīga rīcība būs rezervei paņemt līdzi arī otru kredītkarti ārkārtas situācijām. Šo kredītkarti noteikti vajadzētu turēt atsevišķi no galvenās kartes. Tādā veidā, ja pirmā karte tiks nozagta vai nedarbosies, jums būs drošības spilvens.

  • Izveidojiet krājkontu nākotnes ceļojumiem

Nepieciešamo līdzekļu laicīga uzkrāšana pirms vēl izplānojat kādu konkrētu galamērķi, var noņemt daudz liekā stresa. Viens no risinājumiem ir izveidot īpašu krājkontu, kurā noguldāt naudu savam sapņu ceļojumam. Izvēlieties tādu bankas piedāvājumu, kam ir augsta procentu likme (pat tad, ja šo piedāvājumu sniedz cita banka – ne jūsu regulārā). Nepiesaistiet šim kontam kredītkarti, lai jums nerastos vēlme iztērēt uzkrāto naudu citiem pirkumiem. Regulāri veiciet iemaksas savā ceļojumu uzkrājuma konta un, kad vien tas iespējams, novirziet arī citus liekos finanšu līdzekļus šim nolūkam. Jo lielāks jūsu ceļojumu fonds, jo tālākā vai ilgākā ceļojumā varēsiet doties. Protams, kāpēc gan lai patēriņa kredīts 20000 DKK apmērā ar zemu procentu likmi (forbrugslån med lav rente 20000), kas ir ekvivalents 2640 EUR, arī nevarētu nākt palīgā tajos gadījumos, kad plānojat patiešām tālu ceļojumu uz otru pasaules malu? Šādam plānam nav nekādas vainas, ja esat pilnībā aprēķinājuši, ka tāda tipa kredītsaistības varat atļauties uzņemties, un ceļojumā uzņemtās emocijas un iespaidi būs tā vērti.

  • Nopietni apsveriet ceļojuma apdrošināšanu

Dzīve nedos jums bezmaksas caurlaidi tikai tāpēc, ka esat atvaļinājumā. Jūs varat salauzt kāju slēpojot Alpos vai pastaigājoties Parīzes ielās tieši tikpat viegli kā mājās. Ceļojumu apdrošināšana, lai segtu medicīniskās izmaksas, ir noderīgs un pat nepieciešams piesardzības pasākums, kas var glābt jūs no grandioziem ārstniecības izdevumu rēķiniem, kādus nekad nesaņemtu savā mītnes valstī.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀  Latvia Tours
Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze. | Skatīt vairāk
no 539.00 EUR
Daiļslidošanas sacensības  Valmieras TIC
No 6. līdz 7. aprīlim Valmieras Olimpiskā centra ledus hallē notiks starptautiskas daiļslidošanas sacensības “Wolmar Spring Cup 2024”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.11394382sec.