Atjauno savu gultu ar virsmatraci no Erti.lv

Cik bieži sastopamies ar situāciju, kad citādi mīļš dīvāns jāved uz izgāztuvi tikai tāpēc, ka to gadu laikā ar prieku izsēdējuši vai izgulējuši tā lietotāji! Varbūt izvelkamais klubkrēsls var kalpot tikai par krēslu, jo nav pietiekami ērts, lai uz tā gulētu? Šādās reizēs bieži pareizais risinājums ir nevis atbrīvoties no mēbeles, bet gan dot tai otru elpu, izmantojot virsmatraci.

Virsmatracis ne tikai atjaunos guļamo platību gultās un dīvānos, bet lieliski noderēs arī kā guļvietas pamats uz grīdas, ērta vieta, kur iekārtoties draugiem, skatoties TV vai kā mīksta virsma, uz kuras spēlēties maziem bērniem. Virsmatraču tirgus un to piedāvājums ir ļoti plašs, klāstā ir viegli apjukt. Kur pirkt virsmatraci? Lieliska atbilde ir interneta veikals Erti.lv vai veikals Maskavas ielā 180. Virsmatrači no Erti.lv ir vietējais ražojums, bet plašais klāsts nodrošina katrai gaumei un maciņam atbilstošu produktu.

Erti.lv virsmatraču labās īpašības rodamas jau ražošanas procesā, jo visi materiāli ir dabiski un elpojoši. Sākot ar vienkāršiem modeļiem, kuros ir viens vai divi pildījuma slāņi, un beidzot ar vairāku slāņu pildījumu, kas nodrošina miegu kā uz mākoņa. Materiāls, kas ir visos Erti.lv virsmatračos, ir kokosriekstu šķiedra- tai piedēvētas ortopēdiskas īpašības, tā ir stingra un dabīga. Tiem, kas vēlas ar virsmatrača palīdzību pilnībā mainīt savu gulēšanas kvalitāti uz labo pusi, ieteicams izvēlēties mūsdienīgos pildījumus - OrthoFoam putas vai Memory Foam putas. Tāpat iespējams iegādāties virsmatraci pildītu ar perforēto lateksu un putu poliuretānu. Visi minētie pildījumi nodrošina korektu gulēšanas pozu, palīdz uzlabot asinsriti, kā arī samazina slodzi uz mugurkaulu. Ņemot vērā to, ka virsmatračus bieži izmanto viesi vai mazi bērni, neatņemama ikdienas sastāvdaļa ir to tīrīšana. Erti.lv virsmatrači ir apvilkti ar kokvilnas pārvalku, kuru viegli noņemt un uzlikt, kā arī mazgāt.

Lai izvēlētos sev tīkamāko produktu, ieteicams aplūkot Erti.lv mājaslapu, te pārskatāmi pieejami visi Erti.lv produkti, to apraksti un specifikācija. Bonuss visiem pircējiem - Erti.lv produkti nopērkami par īpaši izdevīgām cenām, pievērs uzmanību atlaidēm!

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk
Latvija
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.41911316sec.