Travelnews.lv maijā sasniedz jaunu apmeklējuma rekordu

Travelnews.lv ir sasniedzis lielāko mēneša apmeklējumu savā pastāvēšanas vēsturē! Tūrisma ziņu portālu Travelnews.lv maijā apmeklēja 167.451 interneta lietotāji, kuri mēneša laikā apskatīja 584.660 dažādas portāla sadaļas un rakstus. Mēs esam lepni par sasniegto rezultātu un sadarbības partneru atbalstu! 2014. gada maija apmeklētāju skaits ir par 43% lielāks nekā aprīlī un par 139% lielāks nekā 2013.gada maijā.

Veiksmes stāsts: Travelnews.lv komanda ir pieredzējuši speciālisti e-komercijas vidē, kuri seko jaunākajām interneta tehnoloģijām un meklē jaunas iespējas lasītāju piesaistei. Pēdējo gadu laikā Travelnews.lv kā ziņu medijs iesaistījās daudzos mārketinga projektos, atbalstīja kultūras un sporta pasākumus, kas noteikti sekmēja jaunu lasītāju ģenerēšanu un spodrināja zīmolu. Pirms 4 gadiem Travelnews.lv vadība pieņēma jaunu izaicinājumu, lai attīstītu Travelnews.lv profilus sociālajos tīklos Facebook.com (39.400 sekotāji), Twitter.com (8.600 sekotāji) un Draugiem.lv (4.900 sekotāji).

Izvērtējot katra sociālā tīkla piedāvātās iespējas, par galveno komunikācijas kanālu tika izvēlēts Facebook.com. Četru gadu laikā tika ieguldīts liels intelektuāls darbs, materiālie un finanšu līdzekļi. Kopā ar mūsu sadarbības partneriem mēs organizējām lielu skaitu dažāda veida konkursus. Sekotājiem tika piedāvātās vērtīgas balvas, piemēram, lidojums ar gaisa balonu, atpūta pieczvaigžņu viesnīcās un restorānos, iPhone telefoni, saliekamais velosipēds Tern, ceļojums uz Holivudu, planšetdatori un citas balvas.

Mūsu investīcijas sociālajos tīklos ir attaisnojušās! Pēdējo 12 mēnešu pienesums no Facebook.com profila pieauga vairāk nekā 12 reizes, no Draugiem.lv – trīskāršojās. Twitter.com sekotāju aktivitāte palielinājās par 7 procentiem.

Šī gada janvārī Facebook.com pēc efektivitātes apsteidza iepriekšējo gadu līderi Google. Trešo pozīciju ieņem "tiešais trafiks", proti, tie ir tie lasītāji, kuri ienāk portālā pa taisno bez starpniekiem, pārlūkā ierakstot "www.travelnews.lv".

Travelnews.lv komanda dalās ar savu pieredzi arī ar tūrisma uzņēmējiem, piedāvājot individuālās konsultācijas un organizējot tematiskus seminārus. Aizgājušajā ziemas/pavasara sezonā ar lekcijām uzstājās Aivars Mackevičs BalticTravelnews.com, Artūrs Mednis Inspired Digital, Rolands Laķis - mediju eksperts, Jānis Akmentiņš Draugiem.lv, Olga Kazaka A.W.Olsen & Partners/Scholz & Friends Riga, Jānis Jākobsons Draugiem.lv. Nākamā semināru sērija ir ieplānota 2014. rudenī.

Sadarbības partneri var izmantot Travelnews.lv sasniegumus savu pakalpojumu popularizēšanai gan portālā un ziņu vēstkopā, gan sociālajos tīklos. Lai kļūtu par Travelnews.lv partneri, ir jāpievienojas SADARBĪBAS PROGRAMMAI.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Dubultā virdžināla skanējums Bauskas pilī! Bauskas TIC
Esi aicināts uz Bauskas pili, lai bez maksas baudītu 17. gadsimta mūzikas instrumenta, dubultā virdžināla, skanējumu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 24.04.2024 Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48034501sec.