Augstie Tatri – nebeidzamo iespaidu sinonīms [1]

Reklāmraksts. Slovākija ziemā – tā ir kalnu slēpošana, kamanas, distanču slēpošana, daudz jautrības, interesanti pasākumi, lieliska virtuve, jūras un termiskais ūdens un tas vēl nav viss. Katram, kas vēlas redzēt šo mazo-lielo zemi no vairāk kā divi tūkstoši metru augstuma virs jūras līmeņa, ir jāapmeklē pasaules zemākie augstie kalni – Augstie Tatri.


Slovākija ir kalnaina valsts, kas atrodas pašā Eiropas sirdī ar lielu daudzumu modernu, lieliski aprīkotu slēpošanas kūrortu. Visu, ko slēpotāja dvēsele vēlās, var atrast kūrortos Tatranska Lomnica, Štrbské Pleso un Stary Smokovec. Ir pieejama trašu izvēle tiem, kam tā ir pirmā reize kalnos, ģimenēm ar bērniem, kā arī absolūtiem slēpošanas entuziastiem. Augstajos Tatros var slēpot ar vienu pacēlāju karti regulāri koptās 24 km nobraukšanas trasēs, lielāko daļu kuru sedz mākslīgais sniegs. Distanču slēpošanas cienītāji var izmantot pat 80 km distanču trases reģionā, kur vislabāk sagatavota ir trase pie Štrbské Pleso. Kalnu slēpošana parasti ir galvenais ziemas brīvlaiku pavadīšanas iemesls Augstajos Tatros, bet lieliska pieredze gaidāma ne tikai kalna nogāzēs.



Kā aizbraukt?

Visvienkāršākais risinājums ir lidmašīna no Rīgas uz lidostu Poprad-Tatry. Lidojumi notiek katru sestdienu, sākot no 13.12.2014 visu 2014/2015 ziemas sezonu. Lidojums ilgst nepilnas divas stundas. Tuvākā četru zvaigžņu viesnīca atrodas 10 minūšu braucienā ar auto no lidostas, bet ceļš līdz tuvākajam slēpošanas kūrortam aizņem tikai 15 minūtes. Vēl jo vairāk – Tatros kursē skibusi, tāpēc nav jāuztraucas par slēpju pārvietošanu uz muguras. Kā arī inventāra nomas punktu ir tik daudz, ka savu var pat neņemt.


IZDEVĪGI ATPŪTAS KOMPLEKTI AR SLĒPOŠANAS CAURLAIDĒM
Pateicoties sadarbībai ar slēpošanas kūrortiem un naktsmītņu vietām visos Augstajos Tatros, slēpotāji var izmantot plašā SLĒPOŠANAS KOMPLEKTA piedāvājumu par pievilcīgām cenām. Vairāk informācijas atrodams mājaslapās www.tmrhotels.com vai www.vt.sk/ubytovanie/pobytove-baliky


JAUNĀKĀ INFORMĀCIJA PAR KŪRORTU
Vairāk informācijas par kūrortu un tā piedāvājumu Jūs varat atrast katru dienu, zvanot uz numuru (+421 903) 11 22 00 44, rakstot uz [email protected] vai kūrorta mājaslapā www.vt.sk.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Ilze 01/20/2015 09:23 Paldies par rakstu. "Acīs iekrita" viena gramatikas kļūda: "Visu, ko slēpotāja dvēsele vēlās, var atrast kūrortos Tatranska Lomnica, Štrbské Pleso un Stary Smokovec." Vēlās nav pareizi, jābūt vēlas.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 05.04.2024 Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.63587403sec.