Bez valodas nav biznesa - studijas Nīderlandē

Lietojot vārdu bizness, mēs saprotam komercdarbību plašā nozīmē (sākot no lielas ražotnes līdz mazam veikaliņam). Tā var būt jebkura uzņēmējdarbība, ar kuru var likumīgi pelnīt, un kuras juridiskais statuss noformēts atbilstoši normatīvo aktu prasībām.

Ja saistīsi savu dzīvi ar biznesu un valodām, tad vari būt drošs – savā dzīvē Tu darīsi to, ko vēlies pats. Tavas spīdošās idejas īstenosies par visiem 100 procentiem!

Vai Tu zināji, ka:

• 14 gadīgs pusaudzis Freizers Dohertijs vecāku virtuvē sāka gatavot ievārījumu pēc savas vecmāmiņas receptes. Jau 16 gadu vecumā viņš izgudroja savu uzņēmumu ''SuperJam'', kura pārdod apmēram 500 00 burkas gadā. Dohertija ienākumi pašlaik ir 1-2 miljoni gadā un ar katru gadu viņa ienākumi aug.

Viena no HZ Universitātes fakultātēm Scaldis Academy piedāvā programmu International Business and Languages (IBL), kas palīdzēs Tev kļūt par ekspertu ''piekrastes'' biznesa lauciņā!

Ja vēlies uzzināt vairāk par biznesa un citām studiju programmām Nīderlandē, iestāšanas noteikumiem un izmaksām, nāc uz universitātes prezentāciju jau 27.februārī plkst. 16:30!

IBL bakalaura programma ir novērtēta kā labākā IBL bakalaura programma Nīderlandē. (2014.gadā izvēlēta arī kā labākā Augstākā profesionālā izglītība). Programmā tiek apvienota kultūra, ekonomika un tūrisms. Šī plašā, starptautiski orientētā HZ bakalaura programma ir vienīgā programma Nīderlandē, kura ir mērķēta arī uz tūrismu.

International Business and Languages programma ir domāta Tev, ja:

• Spēj izvirzīt un īstenot savus mērķus

• Spēj ieinteresēt citus

• Zini, kurā nišā vēlies darboties

• Esi apņēmības un enerģijas pilns

• Patīk izaicinājumi

• Vēlies apgūt jaunas valodas

Pirmais studiju gads:

Pirmie seši mēneši būs kā ievads bakalaura programmā. Blakus angļu valodai Tu paralēli varēsi izvēlēties vēl vismaz divas citas modernās svešvalodas (franču, vācu, spāņu vai holandiešu). Būs lieliska iespēja iepazīt kultūru dažādos citos reģionos, tā veidā iegūstot lielisku pieredzi pasaules tūrisma nozarē. Otrajā semestrī Tev būs izdevība izveidot biznesa plānu, īpašu uzmanību pievēršot komerciālajām īstenošanas iespējām.

Otrais studiju gads:

Trešajā un ceturtajā semestrī Tu kopā ar studentiem no citām bakalaura programmām izveidosi savu personīgo Studentu kompāniju! Jums būs iespēja realizēt uzņēmumu, nākt klajā ar produktu vai pakalpojumu, kā arī meklēt akcionārus. Īsāk sakot, tā nav spēle, bet gan realitāte. Blakus valodām, Tu apgūsi arī Eksporta vadību un ekonomiku.

Trešais un ceturtais studiju gads:

Piektais semestris lielu uzmanību liks pievērst uz Starptautiski ekonomiskiem sakariem, tirdzniecību un pārdošanu. Tu varēsi doties uz vienu no valstīm, kuras valodu esi mācījies un sasniedzis tādu līmeni, lai varētu šajā valstī studēt un attīstīties. Tā varētu būt Vācija, Austrija, Francija vai Spānija. Septītajā semestrī Tu spēsi sevi parādīt sešu mēnešu garajā praksē kādā starptautiskajā uzņēmumā!

Ko par šo programmu saka Scaldis Academy studenti:

''Studentiem ir iespēja atklāt jaunas studiju jomas un izveidot spīdošu karjeru pēc skolas beigšanas. Turklāt, mēs mācāmies 3 svešvalodas, kas uzlabo mūsu iespējas starptautiskā vidē.''

Vairāk par HZ UAS piedāvātajām studiju programmām varat uzzināt www.durbe.edu.lv, rakstot uz [email protected] vai apmeklējot BEZMAKSAS KONSULTĀCIJAS EC Durbe birojā Rīgā, Raiņa bulv. 31-6


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 05.04.2024 Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 05.04.2024 Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51215792sec.