Daugavpils cietoksnis iekļauts Latvijā unikālā alus sērijā ar kolekcijas vērtību – Alus Tavai pilsētai

Veicinot lokālpatriotismu, lielākā Latvijā ražojošā alus darītava Cēsu alus radījusi unikālu alus sēriju Alus Tavai pilsētai, kam ir kolekcionāru vērtība sērijā atainotās kultūrvēsturiskās tematikas dēļ. Sērijā iekļauti 4 Latvijas vēsturiskie novadi un 15 skaistākās pilsētas, kas noteiktas iedzīvotāju balsojumā, tostarp arī Daugavpils cietoksnis.

Bagātinot alus kultūru un alus baudīšanas tradīcijas, Cēsu alus šovasar īsteno vērienīgu kampaņu, kuras mērķis ir vairot iedzīvotāju pašlepnumu par valsti un Latvijas pilsētām. 2013.gada nogalē sociālo tīklu kampaņā "Mūsu lepnums" Cēsu alus aicināja iedzīvotājus ieteikt vietas Latvijā, ar kurām lepojamies. Kampaņā piedalījās un ar savām iecienītākajām vietām Latvijā dalījās 20 tūkstoši iedzīvotāju. Veicinot mīlestību un lepnumu par savu dzimto zemi, 15 no populārākajām vietām un pilsētām ir iekļautas alus zīmola Cēsu Premium sērijā Alus Tavai pilsētai.

AS "Cēsu alus" valdes priekšsēdētāja Eva Sietiņsone - Zatlere: "Mēs – cēsnieki – lepojamies ar alus ražošanas ilgajām tradīcijām Cēsīs un krāšņo Viduslaiku pils kompleksu. Esam pārliecinājušies, ka katrā Latvijas pilsētā ir vietas, ar ko lepojas tās iedzīvotāji. Alus, kā apdziedāts latviešu tautas dainās – bieži bijis laika ritējuma un latviešu dažādu godu liecinieks – Alus Tavai pilsētai ir kā vēstures un kultūras mantojuma liecība Latvijas iedzīvotāju cieņai un mīlestībai uz šo zemi, šo valsti."

Sveicam Daugavpils pilsētu un tās iedzīvotājus ar iekļūšanu Alus Tavai pilsētai etiķešu sērijā – sērijā iekļauts Daugavpils cietoksnis, kas kampaņas pirmajā posmā iekļuva starp 15 iecienītākajām vietām Latvijā.

Sērija Alus Tavai pilsētai ir visaptveroša alus segmentā – tajā iekļautas kolekcijas pudeles, skārdenes un alus glāzes. Gan sērijā iekļauto atribūtu apjoms, gan kultūrvēsturiskā tematika veido tās kolekcijas vērtību. Sērijā ir iegādājamas Cēsu alus vadošā un 2013.gadā Latvijā iecienītākā alus zīmola – Cēsu Premium alus pudeles ar 15 dažādu pilsētu etiķetēm, Cēsu Premium skārdenes ar četru Latvijas vēsturisko novadu – Vidzemes, Kurzemes, Latgales, Zemgales – kartēm. Sērijā ir iekļauta arī četru alus glāžu kolekcija ar Latvijas vēsturisko novadu dizainu.

Detalizēts kampaņas apraksts un visu sērijā iekļauto pilsētu saraksts aplūkojams interneta vietnē: www.alustavaipilsetai.lv 

Informācijai:

Cēsu alus jau vairākus gadus ar uzņēmuma vadošā alus zīmola Cēsu Premium vārdu īsteno sabiedrības iesaistes kampaņas, kas katru gadu ir veltītas kādam Latvijas sabiedrībai nozīmīgam faktam un latviskuma vērtību stiprināšanai. 2012.gadā tā bija skārdeņu sērija, kas veltīta Latviju raksturojošām vērtībām Cēsu Premium National Edition, 2013. – Dziesmu un Deju svētku gadā – atbalstot latviskās dziesmu un deju tradīcijas, tika izveidots Cēsu Prēmijas fonds un skārdeņu sērija Par dziesmu un Par Deju. 2014.gadā tā ir kampaņa Alus Tavai pilsētai, kas veltīta Latvijas pilsētām un vēsturiskajiem novadiem. 

Alkohola lietošanai ir negatīvas sekas

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 31.03.2024 - 20.04.2024 Kandavā tikšanās ar "Nelūgtajiem viesiem"  Tukuma TIC
Sarunu vakars ar Leldi Kovaļovu un Andri Daugaviņu - Kandavas vīna namā 20.aprīlī. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43311906sec.