Opel izvēlas Rīgu ADAM ROCKS starptautiskajam atklāšanas pasākumam medijiem

Opel ir izvēlējies Rīgu, Latviju, lai starptautiskos medijus iepazīstinātu ar jauno, stilīgo mini krosoveru ADAM ROCKS. Septembrī 16 dienas garas programmas laikā ap 700 žurnālistu no apmēram 35 pasaules valstīm piedalīsies atklāšanas pasākumā, kas norisināsies Latvijas galvaspilsētā.

Opel ir pirmais autoražotājs, kas tik iespaidīga mēroga programmu rīko Baltijā. 95% viesu no auto un dzīvesstila medijiem iepriekš nav apmeklējuši Latvijas galvaspilsētu. "Opel ADAM ROCKS ir mini pilsētas auto ar piedzīvojumu meklētāja izskatu, mēs vēlējāmies to atspoguļot atklāšanas pasākuma vietas izvēlē: vairumam mediju Rīga ir jauns rotaļlaukums, ko atklāt un izpētīt," saka Žans-Filipe Kempfs (Jean-Philippe Kempf), Opel produktu un zīmola komunikācijas vadītājs. "Arī apstākļi šogad ir unikāli – Rīga ir viena no 2014. gada kultūras galvaspilsētām (kopā ar Ūmeo Zviedrijā), kā arī Latvija pievienojās eirozonai tikai pirms astoņiem mēnešiem. Tas atvieglo ceļošanu, kā arī sniedz iespēju sajust šeit virmojošās radošās enerģijas!"

Mediju programma piedāvā ne vien fantastiskus testa braucienus ar ADAM ROCKS, ko darbina 1,0 jaunās paaudzes turbo benzīna dzinēji, bet arī iespēju atklāt pilsētas vēsturisko mantojumu, kā arī daudz jaunu, enerģisku vietu, kas nav atrodamas pat tūristu ceļvežos. Papildus tam, braucieni ar ADAM ROCKS piedāvā ieskatu krāšņajā un neticami daudzveidīgajā dabā ap Rīgu.

ADAM saime aug: piedzīvojumus mīlošs auto ar atvērto jumtu, stilīgs modes noteicējs un individualizācijas čempions – jaunais Opel ADAM ROCKS savas lomas spēlē perfekti. Kā 3,75 metru garš pilsētas krosovers ar trim durvīm, tam būtībā nav tiešu konkurentu, tas rada arī jaunu tirgus nišu. Opel mākslinieki ir attīstījuši jaunus dizaina un dekoratīvos elementus un sēdvietu apdari, kas ir unikāla ADAM ROCKS, un kopā ar Swing Top auduma jumtu iekļaujas standartaprīkojumā, piešķirot tam elegantu šarmu. Opel pilsētas dzīvesstila auto saimes jaunpienācēju darbina pavisam jaunais 1,0 ECOTEC tiešās iesmidzināšanas Turbo dzinējs. Šī īpaši modernā spēkstacija paceļ latiņu uzlabojumos, piedāvājot izcili zemu trokšņu un vibrācijas līmeni, kā arī teicamu komfortu un ievērojamu reakcijas ātrumu. Opel uzlabotā IntelliLink informācijas un izklaides sistēma ar tās ātro un lietotājam draudzīgo vadību integrē viedtālruni ROCKS panelī par pieņemamu cenu. Septembra beigās ADAM ROCKS būs pieejams tirdzniecībā sākot no 14 910 eiro (Baltijas valstīs ieteicamā mazumtirdzniecības cena, ieskaitot PVN).

"Mēs ļoti lepojamies, ka varam būt pirmais automobiļu ražotājs, kas tik lielam mediju pulkam var piedāvāt iespēju atklāt Rīgu," saka Žans-Filipe Kempfs. "Mūs pārliecināja ne vien pilsētas valdzinājums un atrašanās vieta, bet arī augsta līmeņa pakalpojumu kvalitāte un profesionālisms, ar ko mums ir nācies saskarties šo septiņu mēnešu laikā, kad notika gatavošanās pasākumam."

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 24.04.2024 Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk
Latvija
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.03.2024 Māra Upmane – Holšteine un Goran Gora Valmieras TIC
19. aprīlī, 19:00 "Akustika" ielūdz uz unikālu un sirsnīgu tikšanos mūzikā ar Astro’n’out solisti Māru Upmani – Holšteini un viņas vīru, | Skatīt vairāk
20 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.79799795sec.