MOTUL kļūst par oficiālo Nissan partneri FIA Pasaules izturības čempionātā

2015. gada FIA Pasaules izturības čempionātā Nissan NISMO rūpnīcas komanda pirmo reizi uz starta stāsies ar 1250 Zs jaudīgo Nissan GT-R LM NISMO hibrīdautomobili, kurš sacentīsies ar Audi, Porsche un Toyota rūpnīcas komandām LM P1 klasē. Jaunais hibrīdautomobilis būvēts ciešā sadarbībā ar MOTUL smērvielu speciālistiem.

FIA Pasaules izturības čempionāts (FIA World Endurance Championship) ir viens no lielākajiem izaicinājumiem motoru sportā, kurās Nissan atgriežas ar LM P1 klases hibrīdautomobili, kas pirmo reizi sacentīsies ar Audi, Porsche un Toyota rūpnīcas komandām. Pasaules izturības čempionāts ietver arī slavenās 24 stundu Lemānas sacīkstes Francijā (24 Hours of Le Mans).

Jaunais un inovatīvais Nissan GT-R LM NISMO ir būvēts Ziemeļamerikā, Japāņu autobūves ekspertiem cieši sadarbojoties ar MOTUL speciālistiem. Sacensību laikā jaunais LM P1 hibrīds ātrumkārbai un motoram izmantos tikai MOTUL smērvielas.

Auto aprīkots ar 3-litru V6 dzinēju ar divām turbīnām, kas savienots ar piecpakāpju sekvenciālo pārnesumkārbu. Nissan GT-R LM NISMO spēj attīstīt 1250 Zs lielu jaudu, kas to varētu padarīt par vienu no spēcīgākajiem auto savā klasē.

MOTUL ar Nissan NISMO rūpnīcas komandu sadarbojas jau kopš 2003. gada. MOTUL ir oficiālais komandas atbalstītājs Japāņu Sportscar čempionātā un Super GT.

Vēl senākas attiecības MOTUL ir ar slavenajām izturības sacīkstēm ''24 Hour of Le Mans''. Vairāk nekā 60 gadu MOTUL uzraksti ir bijuši redzami gan trasē, gan uz automašīnām, un šo gadu laikā vairāk nekā 200 sportistu šajās sacīkstēs ir nesuši MOTUL vārdu.

Pirmo reizi LM P1 Nissan auto trasē kopā ar konkurentiem būs redzams pirmssezonas testa braucienos 28. un 29. martā, kas norisināsies Pola Rikarda (Paul Ricard) trasē Dienvidfrancijā. FIA Pasaules izturības čempionātā 2015. gada sezonā iekļauti astoņi posmi, no kuriem pirmais norisināsies 12. aprīlī Silverstonas trasē, Lielbritānijā.

Nissan GT-R LM NISMO prezentācijas video:

Par MOTUL

Franču uzņēmums MOTUL ir viens no pasaules lielākajiem smērvielu ražotājiem, kas specializējas augstāko tehnoloģiju motoru smērvielu izstrādē, ražošanā un izplatīšanā. MOTUL piedāvā smērvielas un eļļas motocikliem, automašīnām un citām motorizētām ierīcēm. MOTUL ir viens no vadošajiem motoru sporta smērvielu ražotājiem pasaulē. MOTUL ir pārstāvēts dāžadās lielos motoru sporta notikumos, tādos kā “24H of Le Mans”, FIA Pasaules izturības čempionāts, Super GT, Moto GP, World MX, Dakaras rallijā, kā arī sportistus un dažādus motoru sporta notikumus Latvijā.

MOTUL eļļu oficiālais importētājs un izplatītājs Latvijā kopš 2003. gada ir SIA "APE Motors", kas ir viens no līderiem auto rezerves daļu, piederumu un eļļu tirdzniecībā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 30.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Āzija un salas. Aviobiļešu akcija SKY24.LV
Pērciet līdz 02.05. - Ceļojiet maijā // Tokija, Bali, Bangkoka, Honkonga, Deli, Maurīcija... | Skatīt vairāk
no 709 EUR
Larnaka, Kipra. Aviobiļetes Estravel Latvia
Lidojums Rīga - Larnaka - Rīga // 1 x nedēļā // 7 naktis Kiprā // Pēdējā brīža cenas meklējiet ŠEIT | Skatīt vairāk
no 199 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 30.04.2024 Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.33548784sec.