Šlēgelmilhs: SPA trase ir piedzīvojums - ātra, bīstama un aizraujoša!

2015. gada 24. un 25. jūlijā Beļģijā, Formula 1 trasē SPA Francorchamps, Latvijas autošosejas pilots Haralds Šlēgelmilhs aizvadīs ceturto no sešiem Lamborghini Blancpain Supertrofeo čempionāta posmiem. Šī ir viena no skaistākajām un prestižākajām pasaules trasēm, kas kalnainā reljefa un lielā ātruma dēļ sola aizraujošu cīņu starp braucējiem.

"Atgriežoties Beļģijā SPA trasē, ikvienu autobraucēju pārņem satraukums. Vienam tās ir bailes, otram prieks un izaicinājums, jo šo trasi var salīdzināt ar amerikāņu kalniņiem. To raksturo liela reljefa starpība, ātrums un bīstamība. Katrs līkums ir unikāls, katrs aplis – piedzīvojums! SPA trase komplimentē Lamborghini čempionāta ideju – apstākļi visiem vieni, bet rezultātu izsaka pilota meistarība. Ceru, ka šī trases prasība man nāks par labu," stāsta Šlēgelmilhs.

Kvalifikācijas braucieni SPA trasē tiks aizvadīti piektdien 24.jūlijā pulksten 11.40, pirmais sacensību brauciens tajā pašā dienā pulksten 15.55, bet sacensību otrais brauciens norisināsies sestdien 25.jūijā pulksten 12.35 pēc Latvijas laika. Abiem sacensību braucieniem tiešraidē varēs sekot līdzi Motors TV un internetā http://bit.ly/1cREjwp.

Īsi pirms došanās uz sacensību posmu Beļģijā, Haralds Šlēgelmilhs viesojās Latvijas automašīnu transporta un loģistikas uzņēmumā "Kurbads", lai novērtētu pirmo reizi Latvijā esošo reto un jaudīgo Lamborghini Aventador LP-750 SuperVeloce".

Atbildot uz "Kurbads" jautājumu par Lamborghini esenci, Haralds ir konkrēts: "Vulgāri prātā nāk vienkārši vārds sekss, skatoties uz auto, ir milzīgs apbrīns. Katru reizi, arī iesēžoties manā sacīkšu bolīdā, sajūsma nemazinās."

"Lai arī šis ir tīrasiņu sporta auto, es tajā jūtos ļoti komfortabli, šādā ziņā manu sacīkšu bolīdu ar "Aventador SV" ir grūti salīdzināt. Jāpiebilst, ka braukšanai pa Latvijas ceļiem auto nav piemērots – tā būtu vairāk mocīšanās nekā bauda braukt. Jābrauc uz Igauniju, kur ir moderna sacīkšu trase," Haralds Šlēgelmilhs atklāj pareizās vietas "Aventador SV" potenciālam.

Video ar Haraldu Šlēgelmilhu pie Lamborghini "Aventador LP-750 SuperVeloce" stūres Latvijā: http://bit.ly/1TTL0Pb

Video ar Haralda Šlēgelmilha vērtējumu par ekskluzīvo automašīnu: http://bit.ly/1gQbfYF

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 20.04.2024 Draugu piedāvājums - Stambula, 3 naktis Estravel Latvia
Lidojums + bagāža + transfēri + 3 viesnīcā ar brokastīm // spēkā ceļojot sākot no 3 perosnām // Maijā // pārdošana līdz 19.04.! | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 21.04.2024 Balle ar grupu “Džentlmeņu špagats” Valmieras TIC
20.aprīlī pl.21.00 aicinām piedzīvot pavasara izjūtas un ļauties dejām Pavasara ballē kopā ar grupu “Džentlmeņu špagats” Kocēnu Kultūras | Skatīt vairāk
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43036199sec.