Interaktīvs video ļauj piedzīvot aizraujošu braucienu jaunajā Ford Mustang Silverstonas trasē

Jauns un interaktīvs video sniedz iespēju piedzīvot braucienu jaunajā Ford Mustang Fastback no vairākām perspektīvām, tam traucoties pa leģendāro Silverstonas trasi Apvienotajā Karalistē.

Silverstonā filmētais video ar tajā redzamo jauno Ford Mustang Fastback, kuru darbina 5,0 litru V8 dzinējs, ļauj video skatītājam mainīt skatupunktu no automašīnas iekšpuses, izmantojot kursoru. Gluži kā videospēlē ir iespēja pārslēgties uz skatu no augšas vai priekšējā bufera, redzēt Mustang pozīciju aktīvajā kartē, kā arī sekot līdzi spidometram un tahometram.

"Mēs vēlējāmies ļaut ikvienam izjust Mustang V8 traucamies lielā ātrumā pa lielisku trasi," teic Marks Trubijs (Mark Truby), Ford of Europe Komunikāciju un sabiedrisko attiecību nodaļas viceprezidents. "Šis video ir unikāls ar to, ka skatītājs spēj pilnībā kontrolēt skatupunktu. Ir iespēja skatīties visos virzienos, it kā skatītājs atrastos Mustang vadītāja vietā, pārslēgties uz skatu no augšas, pārbaudīt ātrumu un apgriezienus."

Materiāls 80 sekunžu garajai filmai tika uzņemts vienā dienā, izmantojot sešas GoPro kameras, kas atradās automašīnas iekšpusē, kā arī drone kameru un kameru uz priekšējā bufera. Pēc tam tas tika rūpīgi rediģēts, lai iegūtu nepārtrauktu panorāmu. Profesionālais autobraucējs Pols Svifts (Paul Swift) vadīja Mustang 2,6 kilometru garajā Nacionālā brauciena posmā Silverstonā, kur notiek arī F1 Lielbritānijas Grand Prix.

Pirmo reizi tā 50 gadu ilgajā vēsturē jaunais Ford Mustang pieejams pārdošanā visā Eiropā ar divu veidu virsbūvi: universāls un kabriolets. 5,0 litru dzinējs attīsta 421 zirgspēku un 530 Nm griezes momentu, bet 2,3 litru EcoBoost dzinējs attīsta 317 zirgspēku un 432 Nm griezes momentu.

Interaktīvais video pieejams šajā adresē: http://bit.ly/Mustang360Silverstone

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.24446917sec.