BMW atbalsta Latvijas bobslejistus un skeletonistus

BMW paziņojis par savu sadarbību un kļūs par oficiālo Latvijas bobsleja un skeletona auto sadarbības partneri. Sportistu rīcībā tiks nodotas BMW automašīnas.

Preses konferencē BMW pārstāvis Petter Nordesjö,  BMW Group Ziemeļeiropas pārdošanas un mārketinga vadītājs, savā uzrunā pauda patiesu prieku un lepnumu par BMW un Latvijas bobsleja un skeletona federācijas sadarbību. "Rūnu raksts, kas rotā bobsleja kamanas, tāpat kā BMW, nes vēstījumu: spēks, veiksme, vairums un drošība. BMW ir uzvarētāju auto, tieši tāpēc esam priecīgi, ka šīs vērtības sakrīt ar Latvijas bobsleja un skeletona komandas mērķiem – mērķi uzvarēt." Uzrunas nobeigumā Nordesjö kungs kā azartisks cilvēks izteica vēlmi izmēģināt nobraucienu ar īstu bobu.

Oficiālā BMW pārstāvja Inchcape BM Auto vārdā valdes loceklis Ivars Norvelis piebilda: "Mums kā vietējam BMW pārstāvim šis projekts bija pilns entuziasma, darbinieku iesaistes un vēlmes palīdzēt. Visi bija entuziasma pilni, jo bobslejistu un skeletonistu panākumu iepriekšējās sezonās bija visus iedvesmojuši. Līderība dažādās jomās – tas ir kopīgs gan BMW, gan LBSF."

Bobsleja izlases galvenais treneris Sandis Prūsis arī pateicās jaunajiem atbalstītājiem un to drošības sajūtu sportistiem un treneriem, ko dod šāda spēcīga atbalstītāju komandas aizmugure. Prūsis informēja par sezonas plāniem: iespējams, mēģināsim piedalīties visos Pasaules Kausa posmos ar visām trim ekipāžām, izņemot ASV posmus, kuros piedalīsies 2 ekipāžas. Mērķis un stratēģija - sasniegt iespēju startēt 2016. gada Pasaules čempionātā ar visām 3 ekipāžām. "Konkurenti, protams, nesnauž, un, zinot viņu budžeta iespējas, mēs gatavojamies sīvai cīņai", piebilda Prūsis. 

Skeletona izlases galvenais treneris, Siguldas trases un brāļu Dukuru tēvs Dainis Dukurs citēja filmas "Emīla nedarbi" Emīla jautājumu: "Kad mēs beidzot dzersim to cukurūdeni?" Ar jaunā atbalstītāja BMW auto piešķirtajiem auto sportistiem varam teikt, ka beidzot varam to cukurūdeni dzert. Kas attiecas uz gatavošanos sezonai, viss norit pēc plāna, tai skaitā gatavojas 7 jauni sportisti, no kuriem divi mēģinās kvalificēties Jaunatnes olimpiskajām spēlēm Lillehammerā, bet abu brāļu Dukuru mērķi, kā vienmēr, ir visaugstākie."

Šosezon pasaules kausa sezona sāksies novembra beigās Eiropā, grūtajā un bīstamajā  Altenbergas trasē Vācijā.  Decembrī vēl divi posmi Vācijā – Vinterbergā un Kēnigzē.  Pēc Jaunā gada sezona turpināsies Ziemeļamerikā ar posmiem Leikplesidā, Parksitijā un Vistlerā. Februāra sākumā  septītais posms un vienlaicīgi Eiropas čempionāts Sanktmoricas trasē. Pēc tam pasaules čempionāts Austrijā, Īglsas trasē un vēl beidzamais pasaules kausa posms Kēnigzē trasē. Pasaules junioru čempionāts šosezon būs Vinterbergas trasē Vācijā janvārī. Eiropas kausa izcīņas sacensības šosezon tiks aizvadītas gan tradicionālajās Rietumeiropas trasēs, gan arī pirms Ziemassvētkiem viens posms notiks mūsu pašu mājās Siguldā.

Visus pasaules kausa izcīņas posmus, tāpat arī pasaules čempionātu bobslejā un skeletonā tiešraidēs un apskatos jaunajā sezonā atkal rādīs LTV 7.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.77344799sec.