Ford ietaupa tūkstošiem litru ūdens gadā

Ford Motor Company ir saņēmusi augstāko novērtējumu pasaules ūdens resursu aizsardzības jomā no CDP, kas ir pasaulē vienīgā ekoloģiskās atklātības aģentūra. Ford ir viena no astoņām korporācijām, kas saņēmusi augstāko novērtējumu no CDP par ieguldījumu ūdens resursu aizsardzības jomā vairāk nekā 400 starptautisku uzņēmumu vidū.

No 2000. līdz 2014. gadam Ford ir samazinājusi savas korporācijas ūdens patēriņu visā pasaulē par 62 procentiem, kas ir gandrīz 38 miljardi litru. Turklāt auto ražotājs šo rādītāju ir sasniedzis divus gadus pirms iepriekš plānotā termiņa.

"Uzņēmumu iesaiste ūdens resursu kvalitātes uzlabošanā vēl nekad agrāk nav bijusi tik aktīva un neatliekama," apgalvo CDP ūdens aizsardzības nodaļas vadītāja Keita Lemba. "Tāpēc mēs apsveicam Ford Motor Company ar augsto pozīciju CDP ūdens aizsardzības reitingā. Ford atbild uz pieprasījumu tirgū pēc vides atbildīguma un tajā pašā laikā progresē ilgtspējīgas ekonomiskās attīstības īstenošanā."

"Strādājot Ford, mēs uztveram ūdens resursu aizsardzību kā ko vairāk par vides aktualitāti," teic Endijs Hobss, Ford Vides kvalitātes nodaļas direktors. "Pieeja tīram dzeramajam ūdenim ir viena no cilvēka pamattiesībām. Mēs esam cītīgi strādājuši pie saviem ikgadējiem mērķiem ūdens resursu patēriņa samazināšanā, turpinot attīstīt inovatīvas ražošanas tehnoloģijas, kas mums vēl vairāk palīdz šos mērķus sasniegt. Esam ļoti apmierināti, ka CDP novērtē Ford kā ilgtspējības un ūdens resursu aizsardzības jomas līderi."

Ūdens vēsturiski ir bijis relatīvi lēts resurss, tomēr tiek paredzēts, ka tā cena pieaugs. Šī prognoze pamudināja Ford 2000. gadā izveidot Vispasaules ūdens resursu vadības iniciatīvu, kas palīdz vadīt uzņēmuma ūdens resursu aizsardzības politiku.

Auto ražotājs arī ieviesis vairākas jaunas tehnoloģijas, piemēram, krāsošanas tehnoloģiju ar trīs mitrām krāsām un eļļošanas samazināšanu. Tās abas palīdz ietaupīt tūkstošiem litru ūdens gadā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.04.2024 Grieķijas valdzinājums! Latvia Tours
Ekskursiju ceļojums "GRIEĶIJAS VALDZINĀJUMS" 12 dienas! Atpūta un pelde Jonijas jūras Korintas līcī, Vuliagmeni ezerā, termālajos baseinos | Skatīt vairāk
no 689 EUR
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 20.04.2024 Draugu piedāvājums - Stambula, 3 naktis Estravel Latvia
Lidojums + bagāža + transfēri + 3 viesnīcā ar brokastīm // spēkā ceļojot sākot no 3 perosnām // Maijā // pārdošana līdz 19.04.! | Skatīt vairāk
no 350 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.1634531sec.