Jelgavā muzejs un tornis pāriet uz ziemas darba laiku

No 1. oktobra Ģederta Eliasa Jelgavas Vēstures un mākslas muzejs, Jelgavas reģionālais tūrisma centrs un Sv. Trīsvienības baznīcas tornis sāks strādāt pēc ziemas sezonas darba laika. Jelgavas reģionālā tūrisma centra pakalpojumi joprojām tiks sniegti septiņas dienas nedēļā, bet tiks saīsināts darba laiks.

 Ģ.Eliasa Jelgavas Vēstures un mākslas muzejs no otrdienas līdz svētdienai būs atvērts no pulksten 10 līdz 17. Jāpiebilst, ka šī bija pirmā vasaras sezona, kad muzejs apmeklētājiem bija atvērts līdz pulksten 18.

Ziemas sezonā, no 1.oktobra līdz 30.aprīlim, Jelgavas reģionālais tūrisma centrs pirmdienās strādās no pulksten 10 līdz 18, no otrdienas līdz ceturtdienai no pulksten 10 līdz 21, piektdienās un sestdienās - no pulksten 10 līdz 22 -, bet svētdienās - no pulksten 11 līdz 18. Šajā laikā ikviens interesents varēs saņemt nepieciešamo informāciju par tūrisma un atpūtas iespējām Jelgavā un apkārtnē, iegūt informatīvos materiālus - brošūras, bukletus, kartes un ceļvežus par Jelgavu, Zemgali, Latviju-, kā arī iegādāties suvenīrus.

 Mainīts arī Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa darba laiks. No otrdienas līdz svētdienai tornī ir iespējams apmeklēt trīs interaktīvas vēstures ekspozīcijas un iepazīt Latvijas valsts prezidentu dzīvesstāstus, Jelgavas simbolus, nozīmīgākos vēstures notikumus Jelgavā, doties virtuālā pastaigā pa kādreizējo Sv. Trīsvienības baznīcu, kā arī izzināt Zemgales tautastērpu rakstus. Torņa skatu laukums un izstāžu zāle būs atvēri visas septiņas dienas nedēļā.

Vairāk informācijas: www.jelgava.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Latvija
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.42751789sec.