Aicina baudīt ziemu Jelgavā, Jelgavas novadā un Ozolnieku novadā

Ziema šogad iesākusies ar baltām sniega kupenām, dzestru gaisa temperatūru un skaistām ziemas ainavām. Šis ir īstais laiks doties ziemas brīvdienās uz Jelgavu, Jelgavas novadu un Ozolnieku novadu un izbaudīt ziemas priekus. Lai rastu idejas aizraujošām brīvdienām, Jelgavas reģionālais tūrisma centrs ir sagatavojis ziemas tūrisma piedāvājumu, apkopojot Jelgavas un apkārtnes uzņēmēju īpašos piedāvājums ziemas sezonā.

Jelgavas, Jelgavas novada un Ozolnieku novada ziemas sezonas tūrisma piedāvājums palīdzēs izplānot brīvdienas, lai izbaudītu ziemas priekus. Ziemassvētku un Adventa laikā ikviens ir aicināts notvert svētku sajūtu, apmeklējot koncertus Jelgavas Sv. Annas baznīcā, Jelgavas Kultūras namā un Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas tornī. Unikāls piedzīvojums būs piparkūku mājiņu izstādes apmeklējums Jelgavas pilī,  kā arī savas  Ziemassvētku karameles izgatavošana “Karameļu darbnīcā”. Savukārt Ozolnieku novadā mini zoo “Lauku Sēta” svētkos varēs satikties ar “Dzīvās Betlēmes” saimi un Ziemassvētku vecīti, bet iejusties aizraujošā Ziemassvētku piedzīvojumā ar eglītes dekorēšanu un piparkūku cepšanu varēs atpūtas kompleksā “Grantiņi” Jelgavas novadā.

Ceļotāji ziemā aicināti pavadīt aktīvas brīvdienas svaigā gaisā – Jelgavas pusē var gan slēpot un slidot, gan izbraukt zirga pajūgā pa balti piesnigušu meža ceļu. Pēc āra aktivitātēm var sasildīties pirts rituālus, ko piedāvā apkārtnes pirtnieki.

Ziema ir laiks mākslas un kultūrvēstures iepazīšanai, kā arī jaunu prasmju apgūšanai. Decembra svētdienās Ziemassvētku kauju muzejs “Mangaļi” aicina doties bezmaksas ekskursijās, kas veltītas kauju simtgades pasākumu programmai. Pilsētas muzejos un ekspozīcijās var apmeklēt mākslas izstādes, kā arī piedalīties radošās aktivitātēs, piemēram, Jelgavas pilī apmeklētāji var piedalīties piparkūku darbnīcā, veidot greznas sveces un baudīt karsto šokolādi galma dāmas sabiedrībā.

Sezonas tūrisma piedāvājumā apkopotas vietas, kur iegādāties vietējo mājražotāju veselīgo produkciju, bet tie, kas vēlas uzzināt, kā gardumi tiek ražoti, un piedalīties produkcijas degustācijās, var doties ciemos uz lauku saimniecībām. Pēc aktīvi pavadītas dienas Jelgavas apkārtnē ceļotāji varēs nobaudīt gardu ziemas sezonas maltīti Jelgavas un apkārtnes kafejnīcās un restorānos.

Jelgava noteikti jāapmeklē Starptautiskā Ledus skulptūru festivāla laikā no 10. līdz 12.februārim, tāpēc jau laikus ikviens ir aicināts ieplānot festivāla apmeklējumu. Festivāls šajā ziemā Jelgavā norisināsies jau 19.reizi, tā laikā apmeklētāji varēs baudīt ledus skulptūru mākslu Pasta salā un iejusties festivāla tematikā “Karnevāls”.

Uzzināt par visiem ziemas sezonas tūrisma piedāvājumiem Jelgavas pilsētā, Jelgavas novadā un Ozolnieku novadā var mājas lapā www.visit.jelgava.lv, kā arī Jelgavas reģionālajā tūrisma centrā, Akadēmijas ielā 1, tālrunis informācijai 63005447

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Jauna dabas taka Ērgļos.  Madonas TIC
Atklāšanas pasākums Ērgļu "Dabas Spēka Takai" ar izzinošiem elementiem un uzdevumiem. 20.aprīlī (sestdiena) 10.00 iesim PĀRGĀJIENĀ! | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
,


Aizkraukles novada TIC
,


Limbažu TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51295805sec.