Muzeju naktī Jelgavā notiks orientēšanās sacensības

Šogad Muzeju naktī, 17. maijā, Jelgavas reģionālais tūrisma centrs aicina piedalīties nakts orientēšanās sacensībās pa Jelgavu "Ir sarkans, bet nav dzintars". Sacensības būs iespēja interesanti un azartiski pavadīt Muzeju nakti, pārbaudīt savu asprātību, izpildot dažādus uzdevumus, kā arī radoši izpausties.

Šogad pirmo reizi Jelgavā Muzeju nakts ietvaros tiek organizētas nakts orientēšanās sacensības, kuru laikā katrai komandai būs jāizpilda sacensību uzdevums - apmeklējot dažādus pilsētas objektus, pareizi jāatbild uz darba lapā uzdotajiem jautājumiem. Saskaņā ar Muzeju nakts 2014.gada tēmu "Sarkanā krāsa – dzintars", katrai komandai ieteicams ierasties tēmai atbilstošā vizuālā noformējumā, kā arī jāierodas labā garastāvoklī, ar sagatavotām balss saitēm un radošu garu.

Orientēšanās sacensībām aicinātas pieteikties velosipēdu un kājāmgājēju komandas (2 – 5 cilvēki komandā). Komandu pulcēšanās un reģistrēšanās sacensībām notiks 17. maijā no pulksten 19:00 Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa pagalmā, bet pulksten 20:00 tiks dots starts sacensībām. Uzvarētāju apbalvošana notiks pusnaktī Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas tornī. Sacensību uzvarētāji tiks noteikti trīs nominācijās:

"Skrien kā vējš" - komanda ar ātrāko finiša laiku;

"Ar lupu un putekļu slotiņu" - visprecīzākās un pilnīgākās atbildes;

"Sarkanais dzintars" - komanda ar oriģinālāko un tematam atbilstošāko noformējumu.

Dalība sacensībās ir bez maksas, bet ar iepriekšēju pieteikšanos Jelgavas reģionālajā tūrisma centrā līdz 16. maija pulksten 14:00. Pieteikt komandu sacensībām iespējams pa e-pastu [email protected], norādot "Pieteikšanās orientēšanās sacensībām", pa telefonu 63005447 vai personīgi, ierodoties Jelgavas tūrisma informācijas centrā (Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas tornī, Akadēmijas ielā 1). Piesakot komandu sacensībām, jānorāda komandas nosaukums, dalībnieku skaits, dalībnieku vārdi un uzvārdi, kontaktpersonas e-pasts un mobilā tālruņa numurs.

Ar sacensību nolikumu var iepazīties interneta mājas lapā www.visit.jelgava.lv vai klātienē Jelgavas tūrisma informācijas centrā.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.03.2024 Māra Upmane – Holšteine un Goran Gora Valmieras TIC
19. aprīlī, 19:00 "Akustika" ielūdz uz unikālu un sirsnīgu tikšanos mūzikā ar Astro’n’out solisti Māru Upmani – Holšteini un viņas vīru, | Skatīt vairāk
Latvija 20 EUR
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.73470616sec.