Ikviens dzīvnieku mīļotājs aicināts ekskursijā «Ne kaķi, bet citi zvēri»

Šajā nedēļas nogalē Jelgavā, Zemgales Olimpiskajā centrā norisināsies Starptautiskā kaķu izstāde ''Jelgavas Kaķis 2014''. Jelgavas reģionālais tūrisma centrs 19. jūlijā izstādes apmeklētājus un ikvienu dzīvnieku mīļotāju aicina doties tematiskā ekskursijā ar autobusu ''Ne kaķi, bet citi zvēri'' un iepazīt dažādus dzīvniekus tepat Jelgavas apkārtnē.

Ekskursijas dalībnieki apmeklēs divas apskates saimniecības Jelgavas novada Glūdas pagastā. Strausu fermā ''Mazzariņi'' varēs sastapt vairāk nekā 40 strausu lielu ganāmpulku. Fermā varēs apskatīt dažāda vecuma Āfrikas strausus, uzzināt cik sver strausa ola, iegūt informāciju par lielākajiem putniem uz planētas un iegādāties suvenīrus, kas gatavoti no strausu ādas, spalvām un olu čaumalām.

Otra maršrutā iekļautā apskates vieta būs saimniecība ''Pie tēvoča Garika'' Glūdas pagasta Viesturciemā. Tur varēs apskatīt dažādus dzīvniekus - murkšķus, nūtrijas, vāveres, seskus, kaziņas, aitas, trušus, minicūciņu un pat ķenguru. Ekskursijas dalībnieki varēs dzīvnieciņus pabarot un paglaudīt, kā arī uzzināt par katra dzīvnieka uzvedību un ikdienas gaitām saimniecībā.

Maksa par ekskursiju - 6.00 EUR pieaugušajiem; 5.00 EUR skolēniem, studentiem un pensionāriem; pirmsskolas vecuma bērniem, neaizņemot vietu autobusā, bez maksas. Biļetes var iegādāties Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa kasē. Ekskursijas dalībniekiem jārēķinās ar papildus izmaksām - strausu fermas ''Mazzariņi'' apmeklējums - 1.00 EUR (bērniem līdz 7 gadiem bez maksas) un saimniecības ''Pie tēvoča Garika'' apmeklējums 2.00 EUR (bērniem līdz 5 gadiem bez maksas). Ekskursiju vadīs gide Ingrīda Pečkovska.

Ekskursijas sākums 19. jūlijā, pulksten 14.00. Pulcēšanās ekskursijai Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa pagalmā, Akadēmijas ielā 1. Atgriešanās Jelgavā plānota pulksten 17.30. Pieteikšanās ekskursijai pa tālruni 63005447 vai e-pastu [email protected] (vietu skaits ierobežots).

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Latvija
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.97613192sec.