THOMAS SABO: Rotaslietu dizaineri šosezon piedāvā gaismu spēles pasaules kultūru motīvos

Līdz ar pavasara iestāšanos un vasaras tuvošanos, gaismas spēles atmirdz arī rotaslietās, rotātās baltiem, ziliem un rozā dārgakmeņiem. Dzīvesstila zīmols THOMAS SABO ar pavasara un vasaras kolekciju aicina svinēt dzīvi: ar sievišķīgu eleganci, ar grafisku precizitāti, ar minimālistiskām formām un ar austrumniecisku iedvesmu.

''Ārkārtējs smalkums un dažādu kultūru simbolu spēks ir tas, ko šosezon piedāvā rotaslietu dizaineri. Smalkās un apburošās gaismu spēles rada cirkoni ''pave'' akmeņu ielaidumos, ļaujot dārgakmeņiem atklāt savu krāsu bagātību duetā ar smalkām sudraba līnijām,'' aktuālās stila tendences skaidro zīmola THOMAS SABO oficiālā franšīzes partnere Baltijā Anita Streiča.

Šosezon zīmols THOMAS SABO uzsver sievišķības spēku filigrānos sudraba darinājumos, ko papildina cirkoni, trīs kolekcijas līnijās: ''Sparkling Circles'', ''Light of Luna'' un ''Dots''. Pasaules elpa sajūtama Katmandu rotaslietu līnijā, kur satiekas budistu kultūras lementi ar neparastiem reljefiem, kas klāj rotas. Ar svaigu iedvesmu no lotosa zieda viegluma un tīrības tapuši papildinājumi Lotosa rotu līnijai sievišķīgas lāses formās un austrumnieciskos dizaina kodos lotosa kulonos, kas atklāj to valkātāju ciešo saikni ar dabu. Majestātiskas formas iekļautas Maharani rotaslietu līnijā, kas dizaineru prātos ienākušas līdz ar indiešu karalisko piļu arhitektūru. Kulonu cienītājiem ir iespēja papildināt savu rotaslietu klāstu ar jūras un saules tēmu vasarīgam un eksotiskam noskaņojumam, piemēram, ar indīgo Japānas fugu zivi vai mirdzošu rozā flamingo. Šovasar modē atgriežas smalkas ķēdītes, kas smalki mirdzēs apliktas ap potīti.

Tā kā THOMAS SABO ir krājkolekciju zīmols, ikvienam šo rotu cienītājam ir iespēja papildināt jau esošās rotas no iepriekšējām kolekcijām ar svaigiem elementiem, tādējādi radot personificētu rotaslietu kombināciju.

Ar THOMAS SABO rotaslietām šosezon iepazīstina topmodele Džordžija Meja Džegere, bet vīriešu kolekcijas vēstneši ir vijolnieks Deivids Garets un F1 pilots Niko Rosbergs.

Zīmola jaunā rotaslietu un rokaspulksteņu kolekcija sievietēm un vīriešiem pieejama THOMAS SABO salonā TC SPICE, Lielirbes ielā 29, Rīgā.

Jaunās THOMAS SABO kolekcijas video: www.youtube.com/watch?v=4GXrVJgDZXY.

Par THOMAS SABO

Zīmols izveido juvelierizstrādājumu entuziasts vācietis Tomass Sābo 1984. gadā Bavārijas apvidū, Vācijā, nosaucot to savā vārdā un jau no paša sākuma radot augstvērtīga dizaina un kvalitātes sudraba rotas, kas kļuvušas par dzīvesstila lietām gan sievietēm, gan vīriešiem visā pasaulē. Piedāvā neierastu rotu, aksesuāru un pulksteņu klāstu vairākās produktu līnijās – THOMAS SABO Glam&Soul, THOMAS SABO Rebel at Heart, THOMAS SABO Charm Club, THOMAS SABO Watches, THOMAS SABO Sweet Diamonds un THOMAS SABO Fragrances. Strādā ar vairāk kā 2000 mazumtirgotājiem un 160 THOMAS SABO zīmola veikaliem piecos pasaules kontinentos. Īsteno bērnu labdarības projektus THOMAS SABO fondā. Baltijā zīmolu pārstāv tā oficiālais franšīzes pārstāvis - uzņēmums SIA STREIČA. Baltijā THOMAS SABO rotas pieejamas 4 salonos: THOMAS SABO, TC SPICE, Lielirbes 29, Rīgā; TRONIS, TC Galerija Centrs, Audēju 16, Vecrīgā; KAPRĪZE, Stacijas ielā 9, Valmierā; GLAMOUR JEWELLERY, PC PANORAMA, Saltoniskiu 9, Viļņā. Plašāk: www.jewellery.lv; www.thomassabo.com.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀  Latvia Tours
Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze. | Skatīt vairāk
no 539.00 EUR
Daiļslidošanas sacensības  Valmieras TIC
No 6. līdz 7. aprīlim Valmieras Olimpiskā centra ledus hallē notiks starptautiskas daiļslidošanas sacensības “Wolmar Spring Cup 2024”. | Skatīt vairāk
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.23143792sec.