Valmierā notiks Humora izrāde "Made in Latvija"

13.februārī plkst 19.00 Valmieras Kultūras centrā  būs skatāma jaunā humora izrāde “Made in  Latvija”.  Tajā piedalās Latvijas labākie humora profesionāļi no Latvijas teātriem.  Krāšņi tērpi, dziesmas, dejas, joki un parodijas -  tas viss, lai skatītāji uzņemtu tik nepieciešamo smieklu vitamīnu devu.

Režisors – Mārtiņš Egliens, humora meistars, kura asprātību skatītājiem bija iespēja baudīt Latvijas Nacionālā teātra  uzvedumos  “ Žurka neBŪS!” un “Žurkas EX Libris” u.c.

Izrādē lomas atveido  Ivars Kļavinskis  – Nacionālā teātra anekdošu speciālists un komiķis, Mārtiņš Brūveris -  Nacionālā teātra aktieris, kas apveltīts ar izcilu spēju atdarināt dažādus personāžus  un to muzikālos priekšnesumus, Marģers Eglinskis – izcils komiķis un dziedātājs no Liepājas teātra, Kristians Kareļins – jaunais, bet jau iemīļotais Nacionālā teātra aktieris,  Aija Dzērve – Dailes teātra šarmantā aktrise  un Nacionālā teātra lielākais joku “plēsējs”  – Mārtiņš Egliens vai elegantais asprātis – Ivars Puga.

"Made in Latvija" – ir humora izrāde, kurā savīti asprātīgi dzīves  situāciju tēlojumi, smieklīgi stāsti, tas viss par mums pašiem – Latvijā radītiem un par to, ko esam te radījuši un ...  “savārījuši”.

Izrādē būs skatāmas dažādas dziesmu parodijas.  Žorža Siksnas mēģinās savas dziesmas dziedāt dažādā valodās lai “izsistos” pasaulē. Būs skatāms Dzintara Čīčas dzīves gājums uz skatuves,  kas sākās ar Bērnu Eirovīziju, līdz nonāca pie mums ar “Liktenslīnijām”. Būs skatāmi dažādi muzikāli brāļi – Kokari, Laivenieki , Ziemeļi, Ilmāri un daudz kas cits.

Nav iespējams pārstāstīt jokus, ko sagatavojuši izrādes veidotāji, to ir jāredz, jādzird un jāizsmejas visiem kopā, atnākot uz jauno izrādi.  

Jaunā izrāde ir loģisks turpinājums skatītāju iemīļotajām izrādēm "Sievietes, sievietes...", "Vīrieši, vīrieši...", "Kāzas, kāzas...", kurās skatītāji varēja izsmieties “līdz asarām” un aktieriem  aplaudēja, kājās stāvot.

Ieskats izrādē:

https://www.youtube.com/watch?v=VapL75VJ1yI&t=21s


Biļetes jau iepriekšpārdošanā www.bilesuparadize.lv  un Valmieras Kultūras centrā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.36061001sec.