Aicinām kāzas svinēt Valmieras pusē!

Kāzas jeb vedības jau izsenis bijis viens no nozīmīgākajiem godiem jeb notikumiem latviešu dzīvē. Lai atvieglotu kāzu plānošanu, aicinām ieskatīties Valmieras Tūrisma informācijas centra sagatavotajā izdevumā "Kāzu laiks Valmieras pusē!", kas būs noderīgs palīgs kāzu organizatoriem, vedējiem un jaunajiem pāriem.

Kāzu dienas svinībām Valmieras pusē pieejams plašs piedāvājums gan pēc sentēvu paražu, gan mūsdienīgā izpildījumā. Jaunlaulātie varēs piedalīties senlatviešu kāzu rituālos un latviskās dzīvesziņas paražās, doties izbraucienā ar Gaujas tramvaju vai izmest loku zirga pajūgā, piedalīties amizantās kāzu atrakcijās Beverīnas koku skulptūru parkā un labirintos vai veikt pat pārbaudījumu īstas alus mucas iekšpusē.

Savukārt viesnīcu, viesu māju un kempingu saimnieki aicina dienas svinīgo daļu pavadīt grezni rotātā vietā, ceļot galdā gardu maltīti, un nakšņot mājīgos numuriņos. Pie naktsmītnēm izvietotas dažādas atrakcijas, kas patiks arī mazākajiem svētku viesiem.

Kāzu skaistākos mirkļus iemūžināt aicina Valmieras puses fotogrāfi un video meistari. Tas ļaus vēlāk atcerēties skaisto mirkli, pārlapojot fotogrāfiju albumu no kāzu ceremonijas, romantiskās jaunā pāra foto sesijas vai netradicionālām bildēm kopā ar kāzu viesiem.

Kāzu gatavošanās procesā noderīga būs arī informācija par floristiem, juvelierizstrādājumu saloniem vai kāzu ielūgumu, galda karšu izgatavotājiem un citiem kāzu pakalpojumu sniedzējiem.

Izdevumu "Kāzu laiks Valmieras pusē!" iespējams aplūkot un lejupielādēt šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk
Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.5521059sec.