Skolēnus aicina doties ekskursijās Valmieras pusē

Pavasarī, kad saule spīd spožāk un zāle zaļo zaļāk, skolas solā nosēdēt kļūst arvien grūtāk. Tāpēc Valmieras Tūrisma informācijas centrs aicina skolēnus un skolotājus doties aizraujošās un piedzīvojumiem bagātās pavasara ekskursijās Valmieras pusē.

Iedvesmojoties no Jāņa Petera "Nepareizā dziesma" vārdiem "par zaļu pat vēl zaļāks ir mūsu skolas laiks", Valmieras Tūrisma informācijas centrs ir sagatavojis pavasara ekskursiju ceļvedi, aicinot smelties idejas, kā pavadīt neaizmirstamu dienu kopā ar klasesbiedriem Valmieras pilsētā, Beverīnas, Burtnieku un Kocēnu novadā.

Ceļvedī aprakstītie maršruti ved dabā, aicina uzkāpt skatu tornī, lai palūkotu plašo apvārsni, izbaudīt, kā basas pēdas kutina olīši, risināt uzdevumus, kas aizved pie slepenām atslēgām, gūt asas izjūtas, pastaigājoties starp koku galotnēm, vai laisties pāri Gaujai. Zaļš dzīvesprieks valdīs, iejūtoties ziņu diktora lomā, pašam izgatavojot visgardākos kārumus, braucot ar kuģīti, stiprinot koncentrēšanās spējas labirintos, baudot ūdens priekus Valmieras peldbaseinā, iepazīstot mucu tapšanas procesu. Par šiem un vēl daudziem citiem piedzīvojumiem Valmieras pusē uzzini, lejupielādējot ceļvedi šeit un vortālā visit.valmiera.lv.

Ceļvedis paredzēts individuālai maršruta plānošanai. Pie katra maršruta norādīta svarīga informācija par objektu aptuveno apmeklējuma ilgumu un cenu. Aicinām viesošanos pieteikt iepriekš un sazināties, izmantojot ceļvedī norādīto kontaktinformāciju.

Plašāka informācija par ceļvedī iekļautajiem objektiem pieejama Valmieras Tūrisma informācijas centrā Rīgas ielā 10, rakstot [email protected] vai zvanot pa tālruni 26332213.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
Latvija
Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.15513611sec.