Valmierā apkopo «piegāde mājās» pakalpojuma sniedzējus

Valmieras Tūrisma informācijas centrs un biedrība "Valmieras attīstības aģentūra" sagatavojuši informāciju par uzņēmumiem Valmierā un apkārtnē, kas piedāvā produkcijas piegādi uz mājām.

Uzņēmumu un to piedāvājumu saraksts, kas tiks regulāri aktualizēts, pieejams Valmieras pilsētas mājaslapā www.valmiera.lv.

"Valmieras pilsētas pašvaldība cenšas atbalstīt savus uzņēmējus laikā, kad valstī ir noteikta iedzīvotāju sociālā distancēšanās, pašizolācijas un daudziem arī karantīnas periods. Mēs to varam izdarīt apkopojot un sniedzot informāciju par vietējo uzņēmēju  sniegtajiem pakalpojumiem, "piegādēm mājās" un palīdzību iedzīvotājiem.  Mūsu uzdevums ir nodrošināt gan pēc iespējas efektīvāku vīrusa apkarošanu, gan maksimāli atbalstīt uzņēmējus un mazināt ekonomisko krīzi, ko visiem spēkiem darīsim arī šajā pārbaudījumu pilnajā laikā," iniciatīvas mērķi skaidro Valmieras pilsētas domes priekšsēdētājs Jānis Baiks.

Sarakstā publicēti restorāni, kafejnīcas, bistro un picērijas, pārtikas un saimniecības preču piegādes uzņēmumi, aptiekas, kas piedāvā medikamentu piegādi. Tāpat informācijā būs norādītas noderīgas sociālo tīklu saites, kurās tiek piedāvāta "piegāde mājās" pakalpojums. Kā arī saite uz jauno Valmieras pusē uzņēmēja radīto interneta platformu https://www.produktupiegades.lv/valmiera un kustību #pacelLatviju, kas apkopo tirgotājus, kuri piedāvā preču piegādi uz reģioniem ar pakomātu starpniecību vai līdz mājām, kā arī   par tiešās pirkšanas punkta darbību un citiem portāliem, kuri piedāvā Latvijā ražotas preces ar piegādi.

Uzņēmēji un lauksaimnieki, kas neatrod sevi sarakstā, aicināti pievienoties, rakstot: Valmieras Attīstības aģentūras Uzņēmējdarbības projektu vadītājai Mārai Rudītei, [email protected] vai  Valmieras Tūrisma informācijas centram tic@valmiera.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.03.2024 - 29.03.2024 Ceļš uz sakārtotu ķermeni un prātu! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.41974902sec.