«Travel on Spot»: patstāvīgie ceļotāji pasaulē atradīs vēl vairāk vietas

Strauji augot patstāvīgo ceļotāju skaitam, viesnīcu rezervēšanas portāls "Travel On Spot" divkāršojis izmitināšanas vietu skaitu – no 90 tūkstošiem līdz vairāk kā 210 tūkstošiem visā pasaulē. Populārākās valstis, kurās visvairāk paplašināts naktsmītņu piedāvājums, ir Itālija, Taizeme, ASV, Lielbritānija, Brazīlija, Ēģipte un Francija. Lielākajā daļā piedāvāto virzienu izmitināšanas iespējas palielinājās pat vairākas reizes.

Piemēram, Itālijā naktsmītņu skaits palielināts pat par sešām reizēm, Ēģiptē – trīs reizēm (no ceturtdaļtūkstoša līdz vairāk kā tūkstotim), Spānijā – vairāk par divām reizēm (līdz piecpadsmit tūkstošiem). Novērots, ka populārākie eksotiskie virzieni meklēšanas sistēmā ir Dubaija, Maldīvas un Taizeme. Taizemē un Brazīlijā, kas piesaista arvien lielākas tūristu straumes, pašlaik izmitināšanas iespējas varēs izvēlēties gandrīz no astoņiem tūkstošiem vietu.

 "Vērojot izmaiņas tirgū, pieaugošo klientu interesi un jauno pieprasījumu skaitu individuālajiem ceļojumiem, ievērojami paplašinājām naktsmītņu piedāvājumu. Atlasījām populārāko virzienu desmitnieku, kuros izmitināšanas vietu skaitu divkāršojām vai pat trīskāršojām," apgalvo "Travel On Spot" vadītājs Mants Švažs (Mantas Švažas).

Pēc "Travel On Spot" vadītāja teiktā, piedāvājumu paplašināšana sniegs patstāvīgajiem ceļotājiem vairāk iespēju sadalīt savus izdevumus atbilstoši vajadzībām un budžetam: "Esam novērojuši, ka mūsdienu patstāvīgais ceļotājs kļūst arvien konkrētāks – vieniem ir svarīga ērta atrašanās vieta, citi lielāko ceļojuma budžeta daļu tērē izklaidēm un jaunas pieredzes gūšanai, bet apmešanās vietu izvēlas pieticīgāku, ko, starp citu, var iegādāties pat par 12 eiro par nakti. Elastīga cenu politika sniedz iespēju ietaupīt līdzekļus personīgo interešu īstenošanai: izklaidēm, iepirkumiem vai dārgākām vakariņām restorānā."

Produktu sistēmu "Travel On Spot" šī gada pavasarī, paplašinot produktu klāstu, atklāja viens no vadošajiem ceļojumu organizētājiem Baltijas valstīs "Novatours".  

 Par "Travel On Spot"

Viesnīcu rezervēšanas sistēmā šobrīd tiek piedāvāts vairāk nekā 210 tūkst. visu kategoriju viesnīcu 174 valstīs. Viesnīcu apraksti, pasūtīšanas process un konsultācijas lietotājiem tiek nodrošinātas dzimtajā valodā. Klientu ērtības nolūkos, izvēloties viesnīcu, veicot rezervāciju, ceļojuma laikā vai atgriežoties atpakaļ, tiek piedāvātas konsultācijas pa tālruni – 24 stundas diennaktī, 7 dienas nedēļā.

Lietotājiem tāpat tiek sniegta iespēja pašiem pārvaldīt, mainīt vai atcelt savus pasūtījumus, pārskatīt pasūtījumu vēsturi, kā arī jebkurā laikā saņemt rēķinus. Norēķināšanās iespējama gan ar internetbankas starpniecību un kredītkartēm, gan izmantojot "PayPal" maksāšanas sistēmu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē! Alūksnes TIC
Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57 | Skatīt vairāk
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR
Ekskursija Valmieras novadā Valmieras TIC
5.maijā aicinām atklāt Valmieras novada stāstus pirmajā no Lielās Valmieras novada autobusu ekskursijām - "Uz saldējuma galvaspilsētu" Rūjienas pusē! | Skatīt vairāk
35 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 20.04.2024 Vakars ar Dj Park Hotel Latgola
Gaidām Jūs šo sestdien , plkst.20:00 bārā La Terrasse💃🍾🕺 Galdiņu rezervācija +371 65404910 | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16476107sec.