Talsu trasēs notiks Latvijas valsts mežu MTB maratons

2019. gada 12.maijā skaistajā Kurzemes deviņu pakalnu pilsētā Talsos notiks Latvijas valsts mežu MTB maratona sezonas otrais etaps. Posma rīkotāji parūpējušies pa atjaunotām, vēl interesantākām trasēm. Iepriekšējā pieteikšanās Talsu posmam noslēgsies pusnaktī uz ceturtdienu.

Latvijas valsts mežu MTB maratona sezona aprīļa pēdējā svētdienā startēja ar aizraujošo etapu no Valmieras līdz Cēsīm. Šādā virzienā trases veda pirmo reizi, izpelnoties atzinību no galveno varoņu – dalībnieku puses.

Sezonas turpinājums gaidāms šīs nedēļas svētdienā. Latvijas valsts mežu MTB maratona otro etapu uzņems Talsi. Šī pauguriem bagātā pilsēta lielākā pašmāju velo seriāla posmu uzņems piekto gadu pēc kārtas.

Pulksten 10:00 kā pirmie trasē dosies paši jaunākie dalībnieki, piedaloties azartiskajos "Maxima" bērnu braucienos. Gardas un veselīgas balvas pēc finiša saņems visi mazie pedāļu minēji no 3 – 11 gadu vecumam. Jaunāko grupu dalībnieki mēros distanci apkārt Talsu sporta namam, bet lielākie bērni brauks apkārt Vilkmuižas ezeram.

"Mammadaba" Veselības brauciens, kurā piedalās arī VS12 un VS14 zēnu, kā arī meiteņu grupu dalībnieki, trasē dosies pulksten 11:30. Šī brauciena dalībnieki veiks 19,3 kilometru garu distanci. Pulksten 12:00 starta šāviens tiks dots dienas prestižākajam startam – "Toyota Hybrid" braucienam. Tā garums sasniegs 55,6 kilometrus. Trasē iekļautas jaunas takas, vienlaikus, saglabājot arī interesantākos posmus no iepriekšējiem gadiem.

Dienas centrālais starts tikmēr gaidāms pulksten 13:30, kad 35,6 kilometru garajā distancē dosies "Lielbāta" Tautas brauciena dalībnieki. Arī šeit sagaidāma dinamiska, pauguriem bagāta un vietām tehniska trase.

Pirmajā etapā "Toyota Hybrid" distancē vīru konkurencē uzvaras laurus plūca Oskars Muižnieks, bet dāmām nepārspēta izrādījās igauniete Merili Sirvel. Tikmēr "Lielbāta" Tautas braucienā triumfēja Pauls Rubenis un Santa Sanija Jurgena.

Šajā Latvijas valsts mežu MTB maratona sezonā iekļauti septiņi posmi. Pirmo reizi vērienīgo velo notikumu uzņems Jaunpiebalga, kamēr jaunas trases gaidāmas Talsu, Siguldas, Vietalvas un Smiltenes posmos. Viens no posmiem gaidāms arī Ikšķilē.

Trasē un pēc finiša ikviens dalībnieks saņems veldzējošo "Lielbāta" avota ūdeni. Tikmēr par pusdienām pēc finiša rūpēsies "Daily".

Latvijas valsts mežu MTB maratona sezonas posmi:

12.05.: Talsi

26.05.: Sigulda

16.06.: Jaunpiebalga

14.07.: Vietalva

04.08.: Ikšķile

21.09.: Smiltene

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Latvija
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.42892694sec.