Izaicinājums #EverySingleStreet jeb iepazīsti savu pilsētu pa īstam!

Ceļot uz ārzemēm nav vēlams, visu Latviju jau šovasar esam izbraukājuši krustu šķērsu, ko tad vēl? Vēl var iepazīt savu pilsētu līdz katrai mazākajai šķērsieliņai!

Mēs, Gulbenes novada pašvaldības aģentūras “Gulbenes tūrisma un kultūrvēsturiskā mantojuma centrs” darbinieki, vēlamies izaicināt ikvienu doties interesantā piedzīvojumā vai aktivitātē! Saģērbieties sportiski un silti, ņemiet savu telefonu, veriet vaļā kādu no GPS aplikācijām un sāciet iet (vai nūjot, vai arī vieglā riksī skriet). Šī aktivitāte būs piemērota arī vakara stundām, bet, protams, to var darīt arī diennakts gaišajās stundās! Ja iesiet vakarā – atcerieties savā apģērbā obligāti izmantot atstarojošus elementus, lai esiet pamanāmi, paņemiet līdzi arī lukturīti, arī tas var noderēt!

Kur tad ir izaicinājums? Jums ir jāapstaigā visas savas pilsētas (lielo pilsētu iedzīvotājiem lasīt - tuvākās apkaimes) ielas, sakrājot vismaz 100 kilometrus un izejot maksimāli daudz ielu vai vislabāk - visas.  Esat no mazas pilsētas? Ejiet arī pa otru ielas malu! Bet vēl pa ceļam jums būs jāatrod 3 lietas, kuras jūs pārsteidza vai kuras atklājāt no jauna - Ziemassvētku dekori kā LasVegasā, bruģēta ieliņa, par kuras esamību nezinājāt, kāds arhitektūras brīnums un tamlīdzīgi. Svarīgi, lai izvēatlies aplikāciju, kurā var turpināt iesākto maršrutu, nevis sākt katru dienu no jauna (mēs atzinām par labu esam “Geo Tracker”).

Kad esat godam tikuši galā ar 100 kilometriem, padalieties ar sasniegumu savā “Facebook” kontā šādi: ekrānšāviņš ar karti, ekrānšāviņš ar visiem rādītājiem (sākuma datums, distances garums, ilgums) un jūsu laimē starojošais selfijs, ka arī šo vakaru neesat pavadījis, sēžot pie datora vai TV! Protams, padalieties arī ar saviem trīs interesantajiem atradumiem - ja ir, ievietojiet foto, ja ne – tad vienkārši uzrakstiet par šiem atradumiem! Un, protams, neaizmirstiet publikācijai pielikt klāt mirkļbirkas #EverySingleStreet un #visitgulbene!

Kāds jums no tā labums? Nelielai motivācijai pirmajiem trim, kas pieveiks “simtiņu” un padalīsies ar savu sasniegumu, mēs sarūpēsim foršas balviņas, lai arī jums būtu iemesls atbraukt pie mums ciemos. Balvās būs dāvanu kartes Stāmerienas pils un izglītojošā un interaktīvā centra “Dzelzceļš un Tvaiks” apmeklējumam, braucienam ar Gulbenes-Alūksnes bānīti, kā arī apmācībām pļavu golfa laukumā “Siltie”.

Kad sākam? Tagad! Lai izdodas!

*Ņemiet vērā – vidējais ātrums aktivitātes veikšanai var būt ne ātrāks kā 7 km/h!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk
Latvija
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Gulbenes novada TIC
,


Alūksnes TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47602105sec.