Vietas pasaulē, kur doties dzīvnieku mīļiem

Ikdienas stresu iespējams pārvarēt, aplūkojot kā savās ikdienas gaitās dodas dzīvnieki. Ārzemēs tūristiem tiek piedāvāti ceļojumi un ekskursijas, kurās var apskatīt, kā dzīvo dabā aizsargājamie dzīvnieki.

The Lou Guan Tai Wild Animal Protection Centre, Ķīna

Centrs ļauj saviem brīvprātīgajiem viesiem aplūkot aizsargājamās Ķīnas pandas. Apmeklētāji var tās pabarot un palīdzēt iztīrīt pandu būrīšus. Centrā ir arī iespējams rezervēt tūristu grupu vizītes.

Gombe Stream National Park, Tanzānija

Gombe nacionālajā parkā iespējams aplūkot ka savvaļā dzīvo šimpanzes, kas tiek uzskatītas par cilvēku tuvākajiem radiniekiem no dzīvnieku pasaules. Vizītes laiks viesiem tiek ierobežots, bet tā ir pieredze, kas ilgi paliek atmiņā.

Dartmoor National Park, Devon, Anglija

Šajā nacionālajā parkā iespējams aplūkot piekūnus, kuri tiek uzskatīti par ātrākajiem putniem pasaulē. Neaprakstāmas ir sajūtas, kad piekūns nolaižas uz viesa rokas un uzlūko to ar savu cēlo skatienu.

Scandinavian Arctic, Zviedrija

Zviedrijā Sāmu tautas tradicionālais transporta līdzeklis ir ragavas ar suņu pajūgu. Šo atrakciju Sāmu viesiem ieteicams izbaudīt, apmetoties ciematos un iepazīstoties ar Sāmu tradicionālo dzīvesveidu.

Kaikoura, Jaunzēlande

Pilsētā Kaikoura tūristiem iespējams izbaudīt braucienu ar katamarānu un aplūkot vaļus. Tūristiem iespējams sajusties maziem, aplūkojot milzīgos dzīvniekus un to dzīvesveidu.

Bio-Ken Snake Farms, Kenija

Kenijā ceļotājiem iespējams aplūkot kobras, pitonus, odzes un citu sugu čūskas, pastaigājoties pa vietējiem parkiem, džungļiem vai fermām, kur specifiski audzē čūskas. Nav iespējams pilnībā pierast pie šiem radījumiem, bet tie sniedz ceļotājiem eksotiskas sajūtas. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR
Saulaina atpūta Kosta Blanka  Atlantic Travel
Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no | Skatīt vairāk
no 715 EUR
Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde. | Skatīt vairāk
ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR
Uzņēmumi


Siguldas novada TIC
,


SIXT Latvija
,


Novatours
,


Daugavpils TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::4.54744792sec.